עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טובות שיש

עוגיות שוקולד צ'יפס טובות זה אחד הדברים הכי ממכרים שיש. אל, אבל אל, תכינו אם אתם בדיאטה או חושבים לעשות דיאטה. כי הן כל כך מדהימות שאי אפשר לפסיק לנשנש מהן.

עוד אחת, ועוד אחת והופ מגלים פתאום שנגמרו העוגיות… אלה פשוט עוגיות השוקולד צ'יפס הכי טובות שאני מכירה – שוקולדיות, פריכות מסביב, רכות (צ'ואיות) מבפנים וכל כך כל כך טעימות!!!
והשוס – ההכנה שלהן הכי קלה שיש. בלי מיקסר. בלי מיליון כלים ללכלך. בלי לקרר את התערובת לפני שמכניסים לתנור. פשוט לערבב עם כף וקערה ולשלוח לתנור. והן לא פחות שוות מכל העוגיות שכן מצריכות את כל הפרוצדורה הזו. הן פשוט מושלמות! כאלה מתכונים אני הכי אוהבת.

עוגיות שוקולד צ'יפס

את העוגיות האלה הכנתי במקור בשבוע שעבר כדי לכבד את חברי לתכנית הטלויזיה החדשה שבה אני משתתפת. לתכנית קוראים "מתכון מנצח" ואני מאוד מתרגשת מעלייתה לאוויר.

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות בעולם
אז הכנתי הפעם הראשונה – ותוך כמה שעות הן נעלמו (לא יודעת מי אכל יותר הגוזלים והחברים שלהם שהתארחו אצלנו או אני 🙄 )

ואז הכנתי שוב, ואפילו בכמות כפולה כדי לכבד את כולם. ושיתפתי תמונות באינסטגרם ובפייסבוק. התוצאה – עשרות פניות אלי בפרטי עם בקשות לקבל את המתכון. אז שינסתי מתניים והכנתי שוב את העוגיות, הפעם כדי לצלם לכם את שלבי ההכנה ואת העוגיות המוכנות בתמונות מושקעות ויפות כמו שאני אוהבת.

נ.ב. שכחתי לציין שאלה עוגיות מושלמות להכנה עם הילדים בגלל נוחות ההכנה אז שווה לגייס אותם לפעילות משותפת ולזמן איכות הכי כייפי שיש.

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות בעולם

החומרים לכ- 20 עוגיות:

100 גר' חמאה מומסת
100 גר'  (1/2 כוס) סוכר לבן
80 גר' (1/3 כוס) סוכר חום כהה  (זה הדביק יותר)
ביצה אחת
כפית תמצית וניל
35 גר' (1/4 כוס) אבקת קקאו (רצוי קקאו הולנדי)
140 גר' (כוס) קמח
כפית אבקת אפיה
100 גר' שוקולד לבן קצוץ גס (או פצפוצי שוקולד לבן, אבל לא מאלה שהם פרווה)

***אפשר לקשט בכל קישוט אחר שרוצים – שוקולד חלב/מריר/בלונדי או שילוב של כל השוקולדים, עדשים, אגוזים, שקדים, אפילו חמוציות או פירות יבשים קצוצים. הכל הולך.

עוגיות שוקולד

ההכנה:

כפי שכתבתי ההכנה מאו מאוד פשוטה – בלי מיקסר ובלי יותר מדי כלים. בעקרון בשיטת ה- לערבב הכל יחד, אבל אפשר גם לפי הסדר הבא:

ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר לבן, סוכר חום ביצה ווניל ומערבבים.

ואני מראש אומרת (ועונה על השאלה שחלקכם בטח ישאל אותי בתגובות) – אל תוותרו על הסוכר החום  הכהה והדביק. הוא אחראי למרקם ה"צ'ואי" של העוגיה. ואל תחליפו אותו בסוכר החום הדמררה כי הוא ישאר גרגרי ויבש.

רק אם ממש אין ברירה תכינו עם סוכר לבן בלבד אבל קחו בחשבון שהעוגיות יהיו פחות רכות ויותר פריכות.

חומרים לעוגיות שוקולד

כפי שרואים בתמונה, אני אוהבת לשקול את החומרים יותר מאשר להשתמש בכוסות מידה. גם כי ככה זה הכי מדוייק ואחיד ובעיקר כי ככה מלכלכים רק כלי אחר. פשוט מאפסים את המשקל בכל פעם שמוסיפים חומר גלם אחר ומוסיפים הכל לאותה קערה :-).

מוסיפים את ה"יבשים" – מתחילים בקקאו ומערבבים קצת כדי שלא יהיו גושים.

הכנת עוגיות שוקולד צ'יפס

מוסיפים את  הקמח ואבקת אפיה ומערבבים עד שהבצק אחיד.

**אם רוצים עוגיות קצת יותר שמנמנות אפשר להוסיף עוד כף או שתיים של קמח – העוגיות בתמונה הוכנו עם 170 גר' קמח כדי שיצאו קצת יותר עבות ורכות במרכז.

שימו לב שבהתחלה התערובת תראה כאילו יש יותר מדי קמח (ראו בתמונה). אבל פשוט צריך לערבב עוד טיפה עם כף והכל יסתדר. המרקם של העוגיות יוצא מושלם ככה.

תערובת לעוגיות שוקולד צ'יפס

לבסוף מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים. משאירים מעט מהשוקולד לקישוט מלמעלה

פצפוצי שוקולד לבן

את העוגיות אפשר לגלגל לכדורים ואפשר להכין בעזרת כף קפיצית קטנה. היתרון שלה הוא שכל העוגיות יהיו באותו גודל וגם הסידור של העוגיות בתבנית ילך יותר מהר ובלי ללכלך את הידיים (למרות שגם זה כיף).

הכנת עוגיות שוקולד עם כף קפיצית

מחממים תנור ל 160 מעלות ומכינים את העוגיות לאפיה.

מסדרים עוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מפזרים מעל כל עוגיה עוד טיפה שוקולד לבן ומהדקים מעט (השוקולד הלבן קצת משחים באפיה אז רצוי שלא יבלוט כולו החוצה). במידה והשתמשנו ביותר מכוס קמח אחת רצוי גם למעוך מעט את העוגיה עם כף היד (או עם כלי אחר) כדי שהן יצאו בגובה אחיד ולא עם גבעה גדולה מדי. זה בעיקר נראה יותר טוב, מבחינת מרקם וטעם כל השיטות מעולות והעוגיות טעימות בכל מצב.

.הכנת עוגיות שוקולד צ'יפס

אופים כ-  8 דקות בחום 160 מעלות עד שהעוגיות מתנפחות מעט ומקבלות סדקים. הן ייראו רכות מדי וזה בסדר – הן מתמצקות בקרור.
מי שאוהב את העוגיות שלו יותר פריכות יכול לאפות עוד קצת (נניח עד 12 דקות).

לאחר האפיה מעבירים את נייר האפיה עם העוגיות לשיש להתקרר ורק אחרי שהעוגיות התקררו לגמרי מורידים אותן מהנייר.

עוגיות השוקולד צ'יפס הכי טעימות בעולם

ואם אתם כמוני ואין לכם סבלנות לחכות שהעוגיות יתקררו, אפשר להעביר את נייר האפיה עם העוגיות לתבנית עוגיות שטוחה ולהכניס למקפיא לכמה דקות. כל חובבי העוגיות ה"צ'ואיות" יקבלו ככה מרקם רך יותר של העוגיות.

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טובות שיש

עכשיו רק נותר להחביא כמה עוגיות ברחבי הבית כי הן נעלמות מאוד מאוד מהר 🙂

עוגיות שוקולד צ'יפס בצלחת

ואל תאשימו אותי אם בטעות מצאתם עצמכם מחסלים חצי מגש לבד – אני הזהרתי מראש שהן ממכרות בטירוף 🙂 🙂

עוגיית שוקולד

אם אהבתם את הפוסט אל תשכחו להרשם לניוזלטר ולקבל מייל בכל פעם שמתפרסם מתכון חדש בבלוג – ההרשמה בצד הימני של האתר (רק מכניסים כתובת מייל בשורה הלבנה).

אם אהבתם את המתכון, או אם יש לכם שאלות אל תהססו וכתבו לי בתגובות.  הכנתם?? זה בכלל הכי הכי כיף אז אל תשכחו לשתף אותי בתמונות שלכם באינסטגרם או בפייסבוק, אין דבר שמשמח אותי יותר מלראות את הביצועים שלכם!!

‏92 תגובות

  1. עדנה חליבה טולדנו ב- 11 ביוני 2018 בשעה 12:13

    הי, האם אפשר במקום שוקולד לבן- לשים שוקולד צ’יפס רגיל?

    • שמח במטבח ב- 11 ביוני 2018 בשעה 12:44

      אין בעיה
      זה כתוב גם במתכון 🙂

    • ישראלה ב- 2 בנובמבר 2018 בשעה 10:39

      אני אהיתי מפחיתה בכמות הסוכר יצא ממש מתוק.

      • שמח במטבח ב- 7 בנובמבר 2018 בשעה 21:33

        זה סוד הטעם והמרקם של העוגיות ואני מבינה שלא הכנת פשוט החלטת שיש יותר מדי סוכר במתכון. מציעה שתכיני פעם אחת לפי המתכון ואחרי שתטעמי אני בטוחה שתסכימי איתי שבמקרה הזה הן שוות כל קלוריה :-).

        • ענבר ב- 8 ביולי 2019 בשעה 20:12

          אפשר להמיר לקמח תופח ?במקום הקמח הרגיל+אבקת אפייה?

      • דבורה ב- 4 במרץ 2019 בשעה 9:13

        אפשר מחמאה במקום חמאה??

  2. קרן נורית ב- 11 ביוני 2018 בשעה 12:35

    תודה רבה על המתכון
    רק מהתמונות וההסבר שלך אני מזילה ריר .

    • שמח במטבח ב- 11 ביוני 2018 בשעה 12:44

      תודה רבה 🙂 שמחה מאוד שהעבודה על הפוסטים מביאה את התוצאות הרצויות

  3. ריקי ברוך ב- 11 ביוני 2018 בשעה 13:51

    א. הורס.
    ב. הורס
    ג. הורס פלוס

  4. רעות ב- 11 ביוני 2018 בשעה 14:01

    אפשר להשתמש בשמן במקום חמאה?

    • שמח במטבח ב- 11 ביוני 2018 בשעה 14:17

      במקרה זה לא ניתן. החמאה חשובה למרקם

  5. עדי ב- 11 ביוני 2018 בשעה 23:19

    היי איך אפשר שהעוגיה תיהיה וניל והשוקוחד ציפס יהיה חום?

    • שמח במטבח ב- 12 ביוני 2018 בשעה 10:21

      בעקרון זה כבר עוגיה אחרת. אבל… את יכולה להמיר את הקקאו בקמח (במקום 140 גר' קמח ו 35 גר' קקאו תשתמשי ב 175 גר' קמח שזה כוס ורבע) ואז העוגיות יהיו לבנות. ואין בעיה להחליף את השוקולד הלבן בכל תוספת שרוצים

  6. דניאלה ב- 12 ביוני 2018 בשעה 7:20

    נשמע מוצלח. אנסה…:)

    • שמח במטבח ב- 12 ביוני 2018 בשעה 10:20

      תודה דניאלה
      מחכה לשמוע איך יצא

  7. אבישג ב- 12 ביוני 2018 בשעה 8:32

    נראה מושלם!!חייבת לנסות היום.
    יש אפשרות להמיר את החמאה בשמן קוקוס?
    תודה.

    • שמח במטבח ב- 12 ביוני 2018 בשעה 10:19

      אין בעיה להמיר בשמן קוקוס כיוון שהוא מתמצק בקירור – אבל.. א. מוצא לשמור את העוגיות במקרר לאחר מכן. ב. להשתמש ב 80 גר' שמן קוקוס ולא 100 גר' כי זה יחס ההמרה

  8. עדנה חליבה טולדנו ב- 12 ביוני 2018 בשעה 14:51

    הכנתי היום, ויצאו מושלמות!!
    הכנתי עם שוקולד צ’יפס חום .
    הכנתי כמות כפולה ויצא כ65 עוגיות.
    מתכון ממש קל עם הרבה הצלחה !
    תודה:)

    • שמח במטבח ב- 12 ביוני 2018 בשעה 18:33

      כמות כפולה זה רעיון טוב 🙂 יכול להיות שהכנת עוגיות יותר קטנות משלי? כי אצלי כמות כפולה הניבה כ 50 עוגיות.
      העיקר שהיה לך טעים והמון תודה על התגובה 🙂

  9. רחל ב- 12 ביוני 2018 בשעה 18:23

    הכנתי, ויצא טעיםםם! כן, וכבר גמרתי חצי תבנית לבד.
    עשיתי אותם רק עם סוכר לבן, בלי חום ועדיין יצא קצת צ'ואי.
    והמתכון ממש קל.

    • שמח במטבח ב- 12 ביוני 2018 בשעה 18:33

      חחח… מבינה אותך לגמרי עם חיסול התבנית… קרה לי גם
      הבן שלי לא מפסיק לבקש שאכין מהן שוב ושוב.
      ממליצה לך לנסות פעם הבאה להכין עם הסוכר החום כי הוא ממש משדרג.

  10. אבישג ב- 12 ביוני 2018 בשעה 21:24

    תודה רבה על התגובה וסליחה על החפירה…80 גרם שמן קוקוס זה שווה ל80 מ"ל שמן קוקוס?..פשוט בימים החמים האלו הוא הפך לנוזל.תודה.

    • שמח במטבח ב- 13 ביוני 2018 בשעה 13:56

      אין לדעתי שוויון בין המשקל לנפח ולכן אני ממליצה לשקול

  11. יובל ברוכמן ב- 13 ביוני 2018 בשעה 4:48

    yuvalb59@gmail.com אשמח לקבל עוד מתכונים

  12. יסכה ב- 13 ביוני 2018 בשעה 7:52

    עוגיות קלות להכנה וטעימות מאד.
    הכנתי בשתי דרכים גם כמו שבמתכון – עוגיה שחורה ושוקולד לבן. וגם הכנתי כמו עוגיית שוקולד צ'יפס רגילה – לבן עם שוקולד מריר. מה שעשיתי במקום קקאו שמתי רבע כוס קמח פחות שתי כפות והוספתי 2 כפות קורנפלור, וכמובן 100 ג' שוקולד מריר – יצא מושלם ובקופסת עוגיות קיבלתי שני סוגי עוגיות.

    • שמח במטבח ב- 13 ביוני 2018 בשעה 13:55

      את אלופה יסכה 🙂 איזה כיף זה שיש עוגיות משני הסוגים

  13. שני ב- 13 ביוני 2018 בשעה 20:46

    היי רות, נראה מממעולה!
    רק שאלה כתבת לשים חמאה מומסת, אני שואלת לידע הכלחי, אני יודעת שבד" כ כותבים לשים חמאה רכה בטמ' החדר, האם התוצאה תהיה שונה אם אשים חמאה מומסת או בטמ' החדר?
    תודה לך!

    • שמח במטבח ב- 14 ביוני 2018 בשעה 8:07

      אם החמאה ממש רכה כך שתתערבב בקלות עם שאר החומרים אפשר גם להשתמש בחמאה בטמפרטורת החדר

      • סיגל ב- 4 במרץ 2019 בשעה 9:32

        נראות טעימות בטירוף!!!!
        יש לי שאלה לגבי הכף הקפיצית – התערובת לא נדבקת אליה? העוגיה משתחררת ממנה בקלות או שצריך לשמן אותה לפני? ואם אין לי כף קפיצית ואני בכל זאת רוצה עוגיות אחידות בגודלן?

        • שמח במטבח ב- 7 במרץ 2019 בשעה 10:45

          הכף הקפיצית ממש ממש נוחה לעבודה. לפכמים קורה שהבצק נדבק קצת אבל יש לכף מין חתיכת מתכת כזו שמשחררת את הבצק ממנה בקלות ולכן גם אם נדבק זה לא מפריע.
          אם אין כף קפיצית מכינים עם כף או כפית רגילה ומשתדלים שיהיה באותו גודל. כמובן שתמיד אפשר לשקול את הבצק כדי שכל עוגיה תשקול כמו אחוצתה (אני פחות עושה את זה בבית)

  14. אבישג ב- 13 ביוני 2018 בשעה 22:29

    היי רות יקרה.הייתי חייבת לחזור ולעדכן שהכנתי היום את העוגיות עם שמן קוקוס,אלו ללא ספק עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר שיש אפילו בעלי הבררן היה שותף מלא בחיסולן…מחר אכין שוב…תודה אלופה!😘

    • שמח במטבח ב- 14 ביוני 2018 בשעה 7:57

      אבישג, אני יכולה לעבור לגור אצלך? את אלופת עוגיות 🙂 עכשיו עשית לי חשק לנסות להכין את העוגיות עם שמן קוקוס. מה יהיה? אני מכינה אותן כבר שבוע בלי הפסקה – הלכה הדיאטה 🙂

  15. איריס ב- 14 ביוני 2018 בשעה 6:30

    היי, איזה סוג של סוכר חום צריך לקנות ? כי ציינת שעדיף לא של דמררה וזה מה שמכירה בעצם, בנוסף, האם אפשר להשתמש בקמח תופח למתכון במקום לשים אבקת אפייה?, תודה! איריס

    • שמח במטבח ב- 14 ביוני 2018 בשעה 7:55

      הכוונה היא לסוכר החום הכהה – זה שיושב על המדף לייד הדמררה ולדעתי הוא יותר מוכר מהדמררה.
      ואין בעיה לשים קמח תופח

  16. עינת מרכוס ב- 14 ביוני 2018 בשעה 18:42

    אז הכנתי. ואכלתי 6 😲
    הכנתי כמות כפולה כי הבן שלי אבא של שבת ובא לנו לפנק את הילדים בגן…
    טעים בטירוף וככ קל להכנה!

    • שמח במטבח ב- 15 ביוני 2018 בשעה 8:18

      לגמרי מבינה אותך

      מתכננת להכין אותן למסיבת הסיום של הגוזל בגן חובה. נקווה שלא אחסל שוב חצי מהכמות בלי לשים לב 🙂

  17. אתי ב- 15 ביוני 2018 בשעה 20:16

    היי.הכנתי את העוגיות האלה היום.הן מעולות וטעימות מאוד מאוד.הן ממש מסוכנות.הלכה הדיאטה.טעימות מאוד וקלות להכנה.כמובן שאכין אותן שוב.תודה על מתכון מנצח שבת שלום

  18. אתי ב- 16 ביוני 2018 בשעה 7:49

    שכחתי לציין שהכנתי אותן עם שוקולד צ'יפס בטעם של חמאת בוטנים.יצאו מעולות וטעימות מאוד

  19. קורל ב- 4 ביולי 2018 בשעה 16:13

    הכנתי היום. השתמשתי ב150 גרם קמח. ושוקולד חום במקום לבן. יצא מושלם . מרקם מעולהה כמו העוגיות שקונים בסופר של פילסברי השחורות. תודה רבה על מתכון קל קל קל וטעים טעים טעים!!!!

    • שמח במטבח ב- 5 ביולי 2018 בשעה 19:18

      ממש ממש שמחה לשמוע!! והן בהחלט מזכירות את העוגיות שקונים בסופר רק פי אלף יותר טעימות

  20. קורל ב- 4 ביולי 2018 בשעה 16:15

    אשמח מאוד לדעת איך להפוך אותן לגרסה ונילית…. מבחינת קקאו אם להחליף אותו בקמח או קנח תפוחי אדמה ומה הכמויות…מה את אומרת??

    • שמח במטבח ב- 5 ביולי 2018 בשעה 19:18

      בקלות אפשר להמיר לגירסה לבנה על ידי המרת אבקת הקקאו בקמח באותו משקל. רק שימי לב שבכמות הקמח המקורית משתמשים ב 140 גר' ורק לאחר ערבוב הבצק בודקים אם צריך להוסיף קמח או לא.

      • קורל ב- 6 ביולי 2018 בשעה 0:25

        אנסה! ואעדכן! תודה רבההה על התשובה המהירה 🤗

  21. דרורה עזרא ב- 21 ביולי 2018 בשעה 18:50

    לדעתי ואני מודה שאינני מהמומחיות הגדולות שוקולד צ'פס טעים זקוק לשוקולד לא רק קקאו

    • שמח במטבח ב- 22 ביולי 2018 בשעה 14:31

      גם אני חשבתי פעם ככה עד שטעמתי את העוגיות הללו. תני להן צ'אנס ואז תחליטי. אני הכנתי המוווון מתכונים של עוגיות שוקולד צ'יפס – אלה טעימות ברמות שאי אפשר להפסיק לאכול מהן ובהתחשב בכך שצריך בשבילן קערה וכף, בלי מיקסר ובלי התעסקויות זה מתכון גאוני בעיני

  22. נועם זוהר ב- 3 באוגוסט 2018 בשעה 10:29

    טוב העוגיות האלו פשוט מושלמות! הילדים הבררנים פשוט התעלפו מהן ואי אפשר להפסיק לאכול. גאונה

    • שמח במטבח ב- 3 באוגוסט 2018 בשעה 19:48

      תודה רבה 🙂 מבחינתי זה אחד המתכונים הכי מנצחים שלי. ואיזה קטע – גם הגוזלים שלי כאלה בררנים שלא כל עוגה/עוגיה הם מוכנים לאכול אבל מאלה תמיד מבקשים עוד ועוד

  23. הדס ב- 3 באוגוסט 2018 בשעה 11:51

    יש אפשרות להחליף את המתכון לפרווה? החמאה למרגרינה ?

    • שמח במטבח ב- 3 באוגוסט 2018 בשעה 19:47

      אין בעיה להשתמש במרגרינה (ממליצה על נטורינה) או בשמן קוקוס שאז שמים 80 גר' במקום 100 גר' חמאה

  24. קטי שהרבני ב- 21 באוגוסט 2018 בשעה 6:36

    עוגיות שחיתות! מזמן לא יצאו לי עוגיות כ״כ טעימות. עשיתי כפול ונחטף הכל 🙂

  25. היי ב- 7 בספטמבר 2018 בשעה 19:52

    היי! האם העוגיות מתאימות לקוקילידה? (זאת אומרת לשים בין 2 עוגיות גלידה)

    • שמח במטבח ב- 8 בספטמבר 2018 בשעה 19:23

      בהחלט מתאימה. רק תדאגי לקרר לפני שאת בונה את הסנדוויץ

  26. לירון איטח ב- 22 באוקטובר 2018 בשעה 20:34

    תודה רבה על מתכון מנצח!!! נכנס ישר לפנתיאון המתוקים שלי.

    הכנתי רק עם 100 גרם סוכר לבן, עם שוקולית במקום קקאו ו170 גרם קמח. יצא מעולה!!!!!

    אני הוספתי נטיפי "ריזס" שהם נטיפי חמאת בוטנים, משתלבים היטב בעוגיות, עוגיות וקינוחים.

    תודה!!!

    • שמח במטבח ב- 1 בנובמבר 2018 בשעה 11:57

      תודה רבה לירון.
      הפתעת אותי כשסיפרת שהצליח עם שוקולית. הטעם שלה די חלש. טוב שהורדת מהסוכר בזכות השימוש בשוקולית כי היא הרבה יותר מתוקה מאבקת קקאו.
      לגבי ריסז – מי שאוהב חמאת בוטנים בהחלט עף עליהם 🙂

  27. עדי ב- 31 באוקטובר 2018 בשעה 18:03

    לא צריך מים??

    • שמח במטבח ב- 1 בנובמבר 2018 בשעה 11:49

      ממתי שמים מים בעוגיות????????

      • עדי ב- 1 בנובמבר 2018 בשעה 14:09

        יצאה תערובת מאוד חולית וגרגרית

        • שמח במטבח ב- 7 בנובמבר 2018 בשעה 21:34

          אז כנראה שמת יותר מדי קמח (ראי ההערות במתכון לגבי כמות הקמח) יכול להיות גם שהפחתת מהחמאה?

  28. נועה דברת ב- 14 בנובמבר 2018 בשעה 19:54

    היי
    העוגיות יצאו הורסות!!!!
    רק דבר אחד קטן-יצא להן מרקם חופי קצת של הסוכר (החום אני מניחה) שלא נמס.
    זה אמור לצאת ככה?
    תודנ:)

    • שמח במטבח ב- 14 בנובמבר 2018 בשעה 19:57

      השתמשת בסוכר דמררה או סוכר חום כהה דביק? כי אני מכינה אותן המון (אבל ממש המון פעמים) ואין להן מרקם חולי מהסוכר החום

      • Noa Dovrat ב- 15 בנובמבר 2018 בשעה 20:36

        סוכר חום כהה דביק.. מוזר
        הן עדיין טעימות בטירוף אבל בלי זה זה היה מושלם. ננסה עוד פעם:)

        • שמח במטבח ב- 17 בנובמבר 2018 בשעה 20:09

          באמת מוזר
          בפעם הבאה תוסיפי את הסוכר החום לחמאה המומסת שהיא קצת חמה והוא יתמוסס לתוכה. תני להם לנוח כמה דקות ואחר כך תוסיפי את השאר ואז לא תהיה תחושה גרגרית. מקווה שיעזור

  29. ליאור ב- 23 בדצמבר 2018 בשעה 18:04

    המתכונים שלך מעולים וברורים להכנה!!! כיף ככה! תודה רבה לך ❤️🙌🏼

  30. דנית ב- 25 בדצמבר 2018 בשעה 22:41

    הכנתי היום יצאו אליפות,
    צ'ואיות מבפנים , קריספיות בחוץ…. טעם מהמם, לדעתי קצת מידי מתוק, אולי אפשר לאזן עם חצי כפית מלח,
    אנסה בפעם הבאה
    הכנתי כמות כפולה עם 3 סוגי שוקולדים- יצא מעלף ברמות,
    העוגיות הכי טובות שיש!!

    • שמח במטבח ב- 26 בדצמבר 2018 בשעה 8:21

      איזה כיף לשמוע דנית 🙂
      כל הכבוד על האומץ להכין כמות כפולה, אם הייתי מכינה כמות כפולה ומשאירה בבית הייתי עולה איזה 2 קילו רק בשל חוסר היכלת שלי להפסיק לאכול מהן 🙂

  31. אסתר ב- 9 בינואר 2019 בשעה 23:49

    טוב, הכנתי הרגע כמות כפולה עם שוקולד מריר. מדהים!! רכות ושוקולדיות בדיוק כמו שתיארת.
    תודה 🤗

    • שמח במטבח ב- 14 בינואר 2019 בשעה 20:17

      תודה רבה אסתר
      עכשיו עשית לי חשק לעוגיות שוקולד צ'יפס – ואני בכלל מנסה לעשות דיאטה 🙂

  32. אריאלה ב- 13 בינואר 2019 בשעה 17:25

    באיזה שוקולד לבן השתמשת

    • שמח במטבח ב- 14 בינואר 2019 בשעה 20:02

      תלוי מה יש לי בבית באותו זמן. זה יכול להיות שוקולד פרה וזה יכול להיות מטבעות שוקולד של קליבו שאני קונה במשקל . הכל הולך והכל טעים

  33. אורנה מור ב- 4 במרץ 2019 בשעה 21:20

    וואו העוגיות נראות מושלמות וטעימות, מיד רצה להכין 😀
    אני מחפשת הרבה זמן כף קפיצית כזו לגודל שעשית, איפה אפשר למצוא אותה ומה הגודל שלה?

    • שמח במטבח ב- 7 במרץ 2019 בשעה 10:43

      תודה רבה אורנה 🙂 כף קפיצית כזו נמכרת בחנויות שבהן נמכרים מוצרים לאפיה (חנויות כלי בית וחנויות שמוכרות ציוד וחומרי גלם לאפיה כמו ספייסז, פורשף וכו')

  34. נועה ב- 6 במרץ 2019 בשעה 14:30

    שלום,
    האם אפשר להכין עם קמח תופח?

  35. סיגל ב- 8 במרץ 2019 בשעה 9:02

    הי רות
    הכנתי פעמיים
    העוגיות יוצאות ענקיות
    יכולה לרשום בבקשה קוטר כף קפיצית שלך?

  36. סיגל ב- 10 במרץ 2019 בשעה 14:31

    תודה רות

    תגלי לנו איפה קנית?

  37. נעה ב- 15 במרץ 2019 בשעה 15:31

    היי אפשר להכין את התערובת מראש, להקפיא ולאפות מההקפאה?
    אולי לעצב את התערובת לגליל / כדורים וככה להקפיא?
    אני רוצה להכין אותן למשלוח מנות ומעדיפה להכין כמה שיותר מראש ולא ברגע האחרון..

    • שמח במטבח ב- 16 במרץ 2019 בשעה 19:51

      אפשר, אבל אני ממליצה לשטח אותן מעט וגם להפשיר לפני ההקפאה כי כשהעוגיות קפואות הן ייאפו אבל תהיה להן "בטן" גדולה יחסית.
      אבל אני חושבת שאין צורך. העוגיות האלה נשמרות היטב לפחות שבוע ולהערכתי גם יותר (בכל זאת יש בהן כמות יפה של סוכרים)

  38. צהלה בוזגלו ב- 28 במאי 2019 בשעה 19:02

    מתכון מעולה אבל הייתי שמחה עם זה היה פרווה ולא חלבי!

    • שמח במטבח ב- 29 במאי 2019 בשעה 8:30

      אין כל בעיה להכין את המתכון בפרווה. מחליפים חמאה במחמאה/נטורינה/שמן קוקוס.

  39. מיטל ב- 4 באוגוסט 2019 בשעה 11:15

    היי! משום מה אני לא מקבלת מרקם טוב.. הן יוצאות לי מאוד צואיות אבל אין סדקים ומאוד קשה לעשות עיגולים.. מה הבעיה לדעתך?

    • שמח במטבח ב- 5 באוגוסט 2019 בשעה 7:59

      אם קשה לעשות עיגולים סימן שיש בהן יותר מדי קמח. תכיני בפעם הבאה עם טיפה פחות קמח ואז הן יתגלגלו בקלות

  40. אביטל ב- 21 באוגוסט 2019 בשעה 14:39

    נראות מעולות אני רצה להכין

    • שמח במטבח ב- 22 באוגוסט 2019 בשעה 16:59

      מזהירה אותך מראש שהן ממכרות 🙂
      ספרי איך יצא

  41. גלי ב- 25 באוגוסט 2019 בשעה 13:12

    אפשר להשתמש רק בסוכר חום לכל הכמות?

    • שמח במטבח ב- 27 באוגוסט 2019 בשעה 19:54

      אפשר
      אני פשוט אוהבת את השילוב של השניים

השאר תגובה