מתכון לפיצה מושלמת ב 5 דקות עבודה: פיצה מהירה בלי שמרים

זה בטח "יפתיע" רבים מכם (לאור הטרוניות החוזרות ונשנות שלי על הגוזלים הלא אכלנים שיש לי בבית) אבל בתור ילדה לא הייתי אכלנית גדולה אלא ילדה רזונת ובררנית. אמא שלי כל הזמן חיפשה דרכים מקוריות להאכיל אותי במגוון של מוצרים, פעמים רבות בלי שאשים לב לכך.

היא היתה מחביאה לי ירקות בקציצות, דגים בשניצל, קולורבי במרק של הגונדי (קראה לזה "תפוח אדמה אחר") וגבינות בעוגת הביסקוויטים. האמת היא שזה ממש לא הלך לה ומהר מהוא זיהיתי את כל המאכלים שלא אהבתי וסרבתי לאכול את האוכל שהיא הכינה לי באהבה רבה.

אבל יש משהו אחד שתמיד אהבתי וזה פיצה, ובמיוחד פיצה עם "הרבה בצק".

מתכון לפיצה מושלמת - פיצה בלי שמרים

זה קרה במקרה כשהשכנה מלמעלה הכינה פיצה והזמינה אותנו לטעום. הפיצה הזו היתה עם בצק עבה במיוחד ועם מעטה של "רוטב" עגבניות וגבינה צהובה נוסח שנות ה 80. אני ישר התלהבתי מהפיצה הזו ובמיוחד משכבת הבצק העבה שבה.

וכמו כל אמא של ילד בררן, אמא שלי מייד לקחה את המתכון ואימצה אותו. ואנחנו זכינו בפיצות ביתיות שאמא שלנו היתה מכינה בתבנית הגדולה של התנור, כאשר כל מה שלא נאכל ישר מהתנור עבר להקפאה עם שקיות ניילון שהפרידו בין הפרוסות.

מתכון לפיצה ללא שמרים - פרוסת פיצה

לפני כעשור גיליתי מתכון לפיצה מהירה מבצק מושלם ללא שמרים (ותודה למיכי מפורום האפיה, על המתכון הנהדר שהביאה לקבוצה). הטריק בבצק הוא שהוא מבוסס על גבינה לבנה וקמח תופח. ניסיתי בהססנות מה והופתעתי מכמה שהתוצאה היתה טובה ומזכירה במרקמה בצק שמרים.

מאז אימצתי את הבצק הזה בחום, ובמיוחד כשצריך פתרון מהיר לארוחת ערב לגוזלים ולחברים שלהם.

את הבצק הזה מכינים בקערה אחת בשתי דקות. אין צורך בהתפחות, אין צורך בהמתנה. תוך 20 דקות מהרגע שהחלטתי שאני רוצה להכין פיצה כבר העמדתי אחת על השולחן.

מתכון לפיצה ללא שמרים – החומרים:

לתבנית תנור גדולה או לשתי פיצות בינוניות

3 כוסות (420 גר') קמח (אפשר לשלב בין קמח לבן לקמח מלא או קמח כוסמין)
גביע (250 גר') גבינה לבנה
רבע כוס שמן זית
2 ביצים
שקית אבקת אפיה
כפית מלח
2-3 כפות מים או חלב

רוטב עגבניות ביתי או קנוי (מתכון לרוטב עגבניות ביתי בסוף הפוסט)

200 גר' מוצרלה

תוספות כראות עיניכם (זיתים, עגבניות, בצל, פטריות, תירס, אננס וכו' וכו' וכו')

פיצה ללא שמרים - מתכון לפיצה קלה להכנה

מתכון לפיצה ללא שמרים: ההכנה

מחממים את התנור ל 200 מעלות בטורבו.

מניחים בקערה את כל החומרים למעט החלב/מים ומערבבים. אפשר לערבב ידנית ואפשר לערבב במיקסר.

הכנת בצק לפיצה ללא שמרים

כאשר הקמח נטמע בתערובת בודקים את הבצק ואם הוא נראה יבש מוסיפים לו 2-3 כפות של חלב או מים. בכל מקרה הבצק המוכן צריך להיראות מעט דביק ולא ממש חלק. זכרו שבצק רטוב מבטיח בצק יותר אוורירי בסוף האפיה.

בצק גבינה לפיצה

משטחים את הבצק על תבנית משומנת – אני אישית מעדיפה לרפד אותה בנייר אפיה ולשמן אותו ולא להניח ישירות על התבנית כי זה מקל על חילוץ הפיצה המוכנה מהתבנית. אם משתמשים בתבנית עגולה לפיצה אפשר בהחלט לגזור את נייר האפיה כך שיהיה עגול (זה פשוט נותר נוח כשמשטחים את הבצק).
ועוד טריק – כשאני משטחת עם הידיים אני משמנת אותן מעט ואז הבצק לא נדבק לי ליד.

בסיס פיצה

יוצקים על הבצק את רוטב הפיצה שלנו ומפזרים מעל גבינת מוצרלה (או כל גבינה אחרת שאתם אוהבים בפיצה).

פיצה לפני אפיה

מי שרוצה מוזמן להוסיף תוספות. אצלנו הגוזלים קצת בררנים אז הסתפקתי בזיתים בלבד (שאותם צריך ממילא להוריד מהחתיכות של הגדול.. וכן.. אני עוד מחכה ליום שבו הוא יתחיל לאכול כמו שצריך 🙂 )

פיצה עם תוספות לפני אפיה

אופים את הפיצות במשך כ- 15-25 דקות (תלוי בגודל הפיצה, עובי הבצק שעשיתם והעוצמה של התנור שלכם).

הפיצה כמובן הכי טעימה כשהיא חמה מהתנור, אבל כמובן שאין בעיה בחימום חוזר.

משולשי פיצה חמים מהתנור

ולמי שמעוניין במתכון לרוטב עגבניות ביתי, הנה מתכון זריז שלי:

מטגנים בסיר בצל בינוני עד להשחמה. מוסיפים כמה שיני שום כתושות (לפי הטעם) ומטגנים עוד דקה נוספת עד להזהבה. מוספים פחית שימורים של עגבניות קלופות וחתוכות (מומלץ מתוצרת איטליה). מוסיפים עלי בזיליקום וטימין, ומתבלים במלח ופלפל.

מי שאוהב יכול לשדרג את הרוטב עם מעט יין לבן או אדום. מבשלים עוד כחצי שעה עד שהרוטב סמיך וטעים. מי שאוהב רוטב חלק יכול לטחון אותו בבלנדר מוט לפני השימוש.

אז זה היה המתכון הזריז שלי לפיצה. נסו אותו ואני בטוחה שהוא יהפוך לחבר קבוע בארוחות הערב שלכם.

פיצה ביתית

אם אהבתם את הפוסט אל תשכחו להרשם לניוזלטר ולקבל מייל בכל פעם שמתפרסם מתכון חדש בבלוג.

אם אהבתם את המתכון, או אם יש לכם שאלות אל תהססו וכתבו לי בתגובות.  הכנתם?? זה בכלל הכי הכי כיף אז אל תשכחו לשתף אותי בתמונות שלכם באינסטגרם או בפייסבוק, אין דבר שמשמח אותי יותר מלראות את הביצועים שלכם!!

פיצה מהירה ללא שמרים

מצרכים:

  • 3 כוסות קמח (420 גרם). אפשר לשלב עם כוסמין ומלא
  • גביע גבינה לבנה (250 גרם)
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • שקית אבקת אפיה (3 כפיות)
  • כפית מלח
  • 2-3 כפות מים או חלב
  • רוטב עגניות קנוי או ביתי
  • 200 גרם גבינת מוצרלה אפשר כל גבינה שאוהבים
  • תוספות לפי הטעם האישי (זיתים, עגבניות, תירס, פטריות וכו')

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל 200 מעלות.
  • מניחים בקערה את כל החומרים למעט החלב/מים ומערבבים.
  • אם הבצק עדיין יבש מוסיפים מים/חלב עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
  • משטחים את הבצק על תבנית. מומלץ לרפד לפני כן בנייר אפיה ולשמן מעט.
  • יוצקים מעל רוטב עגבניות.
  • מפזרים גבינה ותוספות.
  • אופים במשך 15-25 דקות עד להזהבה.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה

תייגו באינסטגרם @happykitchen_ruth

מחפשים מתכונים מהירים?? אולי גם יעניינו אתכם המתכונים הבאים:

עוגת שוקולד מהירה ומדהימה 

DSC_0028

שבלולי פיצה

שבלולי פיצה

כל הטיפים לבראוניז מושלמים ב 5 דקות

DSC_2356

אצבעות שוקולד

chocolate bar - vegan

‏197 תגובות

  1. חן שוקרון ב- 28 ביולי 2016 בשעה 7:58

    עשית לי חשק לפיצה 🙂
    נראית מעולה!

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:47

      תודה יקירה. ואת עשית לי חשק לעוגת שוקולד מושלמת. יצאה לך עוגה יפייפיה!

      • גילי ב- 31 במרץ 2020 בשעה 19:55

        היי, הכנתי את הפיצה שלכם ויצא לי זוועה. מתכון ממש גרוע.

        • שמח במטבח ב- 31 במרץ 2020 בשעה 20:26

          למה ככה לתקוף? חשבת אולי לבדוק מה עשית שיצא לך זוועה?
          כי יש עשרות אלפי אנשים שהכינו את המתכון והם לא אני ולא חברים שלי ואמרו שהוא מעולה. מציעה שתבדקי איך הכנת מול המתכון ותראי מה שונה ואז תביני למה לא הצליח.

          • אורין ב- 8 באוקטובר 2020 בשעה 15:29

            5 stars
            מניסיון המתכון פשוט מעולה שילדים וגם מבוגרים פשוט אוהבים. זה המתכון הקבוע שלנו בכל שבוע…



          • שמח במטבח ב- 13 באוקטובר 2020 בשעה 19:09

            תודה רבה אורין 🙂 ממש שמחה שהפך למתכון קבוע אצלכם



          • סיגל זהבי ב- 4 בינואר 2021 בשעה 16:22

            עשיתי את הפיצה ללא שמרים, בדיוק לפי כמויות המתכון עם קמח קוסמין 70%
            יצא מעולה!!
            יש להרפיד ולשקול את הקמח . 15 דק בתנור הספיקו
            תודה רבה!!
            איפה אפשר לצרף תמונה??



          • שמח במטבח ב- 4 בינואר 2021 בשעה 19:37

            תודה סיגל על המשוב
            לגבי תמונות – אפשר לשתף בקבוצת הפייסבוק שלי "שמח במטבח – הקבוצה" אי יותר מאשמח לראות 🙂



      • נטלי ב- 16 באפריל 2020 בשעה 18:02

        שמרתי את המתכון והוא הפך לקבוע שלנו. עשיתי אותו עם כל מיני סוגי קמחים וכל פעם זה ג'וקר.
        תודה רבה.

        • שמח במטבח ב- 22 באפריל 2020 בשעה 8:09

          אהבתי את ההגדרה ג'וקר. בהחלט נכון (וגם אס מנצח 🙂 )

      • יעלי ב- 7 בפברואר 2021 בשעה 22:12

        האם אפשר להכין מראש, לשים בצק בתבנית עם כל התוספות ומיד להקפיא, וכשרוצים, להוציא מהמקפיא ישר לתנור?

        • שמח במטבח ב- 8 בפברואר 2021 בשעה 7:21

          בדרך כלל זה אפשרי כשמדובר בבצק שמרים, אבל עם הבצק הזה אני לא ממליצה. זה בצק שמיועד להכנה מיידית. זה גם בצק שמכינים ממש מהר.

      • שירה דהן ב- 1 בפברואר 2022 בשעה 20:56

        האם ניתן להכין את הבצק יום מראש ובינתיים לשים במקרר?

        • שמח במטבח ב- 21 בפברואר 2022 בשעה 10:25

          הי שירה. אני לא ממליצה להכין את הבצק הזה מראש. בניגוד לבצק שמרים בבצק הזה חומרי ההתפחה מתחילים לפעול מייד עם ההכנה שלו ואם הבצק יישאר במקרר הוא יעכיר ולא יתפח טוב אחר כך. המזל עם הבצק זה שהוא ממש ממש קל להכנה ורק צריך לערבב בו את החומרים.

      • שמח במטבח ב- 19 בפברואר 2022 בשעה 8:16

        את הבצק הזה לא ניתן להכין מראש. הוא יקבל צבע עכור אם תשמרי אותו במקרר ללילה. בצק שמרים "אמיתי" אין בעיה לשמור במקרר ללילה, אבל כאמור, את הבצק הזה לא כדאי.

      • אור ב- 27 באפריל 2022 בשעה 20:01

        מתכון ששידרגתי עם כמה מדליוני תרד – לבצק ירוק
        יוצא פגז! כל פעם מחדש
        תודה על המתכון הנפלא

        • שמח במטבח ב- 7 במאי 2022 בשעה 12:49

          רעיון מגניב!! מעניין אם הילדים יאכלו , כי אז אפשר לשדרג למשהו בריא בלי שידעו מזה.. חחח.. 🙂

    • Zipi ב- 17 באוקטובר 2019 בשעה 11:58

      פיצה וינטג'. נפלא!

      • שמח במטבח ב- 18 באוקטובר 2019 בשעה 18:14

        אהבתי את ההגדרה

        • יפעת ב- 6 במאי 2020 בשעה 12:59

          יצא מעולה ורך !!
          הילדים חיסלו

          • שמח במטבח ב- 8 במאי 2020 בשעה 13:05

            כיף לשמוע 🙂 תודה



          • דקלה ב- 22 ביוני 2020 בשעה 5:36

            תודה רבה, הבת אמרה שזו הפיצה הכי טעימה שאכלה.
            הכנתי מקמח כוסמין לבן ואת הגבינה הלבנה החלפתי ביוגורט עיזים.
            תודה



          • שמח במטבח ב- 22 ביוני 2020 בשעה 11:30

            כמה כיף לשמוע 🙂 תודה



        • נויה ב- 17 בספטמבר 2020 בשעה 11:59

          הוספתי שמנת חמוצה במקום גבינה לבנה, אבקת שום גבישי וקצת זעתר לבצק,
          יצא מושלם!
          -המלצה:
          1)לאפות קודם את הבצק, להוציא לקראת סיום האפיה (בערך 5 דק' לפני) ורק אחר-כך להשים את התוספות והרוטב ולהמשיך לאפות
          2)מי שמשטח את הבצק שכף היד תהיה מכוסה בשמן-ככה הבצק לא נדבק ליד וגם הוא לא ישרף.

      • רונית ב- 30 בדצמבר 2019 בשעה 7:26

        וואי תודה הכנתי אותה אתמול והנכד שלי אמר סבתא זאת הפיצה הכי טעימה וקיבלתי מחמאות מבני המשפחה, זהו אין יותר לקנות פיצה בחוץ

        • שמח במטבח ב- 30 בדצמבר 2019 בשעה 19:48

          איזה כיף שהנכד שלך ככה אהב
          בהחלט פתרון עדיף על פיצה קנויה (למרות שגם אני מדי פעם מוצאת עצמי מפנקת את הילדים בפיצה מהפיצריה השכונתית)

      • הודיה ב- 25 באפריל 2020 בשעה 20:14

        יצא לי מושלם! חוזרת למתכון הזה היום כבר בפעם החמישית!!

  2. איילה ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:05

    באיזו תבנית יכול להשתמש מי שאין לו תבנית פיצה? הייתי הולכת על החלק המתפרק בתבנית עוגה עגולה שמתפרקת אבל לשם כך צריכה לדעת מה הקוטר הצפוי לפיצה כזו..
    תודה!

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:14

      כל תבנית תתאים. רק זכרי לרפד בנייר אפיה. את העובי של הפיצה את קובעת ומכיוון שהבצק לא "מתפשט" באפיה את יכולה להחליט באיזה צורה ובאיזה קוטר תכיני.
      אם את רוצה להכין בתבנית עוגה אני ממליצה לך לחלק את הבצק לשניים כי אחרת יצא לך בצק עבה מאוד (אפילו מדי)

      • איילה ב- 28 ביולי 2016 בשעה 11:35

        תודה רבה 🙂

    • לירי ב- 4 באוגוסט 2020 בשעה 18:06

      הבצק יצא ממש רטוב ועוד לא הוספתי מים/ חלב
      הכמויות מדוייקות כי השתמשתי בכוסות וכפות מדידה אונברסליות.
      לא ניתן בכלל לרדד את הבצק

      • שמח במטבח ב- 5 באוגוסט 2020 בשעה 8:14

        הי לירי,
        חשוב לזכור שבכל הנוגע למתכונים שמכילים קמח כמויות הנוזלים משתנות מחבילה לחבילה ומעונה לעונה. כל קמח סופח נוזלים אחרת ולכן זה יכול להשתנות. הבצק אמור להיות מעט דביק ולא במרקם של בצק שמרים שמרדדים עם מערוך (תוכלי לראות גם בתמונות) אבל הוא לא אמור להיות נוזלי ולכן תמיד אפשר להוסיף עוד קצת קמח.
        לגבי דיוק – באפיה הכי מומלץ לעבוד עם משקל מטבח. כי גם אם השתמשת בכוס אוניברסלית, אם הקמח שלך עבר ניפוי למשל הוא יהיה מאוד מאוורר ואז לא בטוח שכוס קמח שלך תכיל 140 גרם קמח.

  3. רחלי ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:06

    היא נראת כל כך מגרה! חייבת להכין גם בקרוב

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:12

      תודה יקירה. מסוג מתכוני הפטנט שכל הזמן חוזרים אליהם

      • מרוה ב- 26 במרץ 2020 בשעה 19:12

        שלום
        אפשר להשתמש בשמנת חמוצה במקום גבינה?

        • שמח במטבח ב- 28 במרץ 2020 בשעה 10:48

          אפשר, אבל עדיף להחליף בקוטג' או יוגורט

  4. לאל ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:13

    נראה מצוין!
    את חושבת שיעבוד גם עם יוגורט?
    בכל מקרה, אכין הערב!
    תודה! 🙂

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:46

      הי יקירה,
      לא ניסיתי עם יוגורט אבל אני בטוחה שהמתכון יעבוד. הקטע פה הוא הריאקציה בין החמיצות של הגבינה לחומרי ההתפחה שבאבקת האפיה

      • חברה ב- 9 בדצמבר 2018 בשעה 19:12

        חובה לשים גבינה/מוצר גבינתי??

        • שמח במטבח ב- 16 בדצמבר 2018 בשעה 13:50

          הגבינה בבצק היא חובה אחרת לא תקבלי בצק במרקם של בצק שמרים אלא בצק פריך

          • מגי ב- 7 באפריל 2020 בשעה 19:25

            הכנתי את הפיצה ויצא מושלםםם 10 דקות ופיצה בתנור תוך פחות מ 10 דקות יצאה מהתנור ונטרפה! תודה????



          • שמח במטבח ב- 8 באפריל 2020 בשעה 12:54

            כמה כיף לשמוע 🙂



  5. נטלי ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:15

    נראית נהדר!!!

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:38

      תודה יקירה
      והסברינה שלך עשתה לי דודא מטורפת לסברינה של ילדותי

  6. אורלי ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:27

    נראית מעולה. האם מדובר בקמת רגיל או קמח תופח? במתכון רשום רגיל

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:37

      קמח רגיל (שימי לב שבהמשך המתכון רשום גם אבקת אפיה..)

  7. שירלי ב- 28 ביולי 2016 בשעה 8:52

    המתכון ניראה מעולה!
    האם יעבוד בשילוב (חצי חצי) של קמח רגיל וקמח כוסמין?

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 9:03

      בהחלט אפשרי 🙂

    • גלי ב- 2 באפריל 2021 בשעה 5:50

      נראה מצוין. האם ניתן להשתמש בקמח "כרגיל" ללא גלוטן?

      • שמח במטבח ב- 2 באפריל 2021 בשעה 16:44

        כן. אין בעיה עם קמח כרגיל או קמח ללא גלוטן אחר

  8. כרמלה ב- 28 ביולי 2016 בשעה 15:48

    קשה להשיג גבינה לבנה במקום מגורי. את חושבת שאפשר להחליף ליוגורט יווני?

    תודה.

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 18:36

      אין בעיה. כל יוגורט או גבינה רכה (גם קוטג') יתאימו

  9. מירב ב- 28 ביולי 2016 בשעה 20:06

    היי, האם לדעתך אפשר להחליף בקמח ללא גלוטן ולקבל תוצאה טובה?

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 20:30

      אני מאמינה שלא תהיה בעיה. הוא לרוב אמור להתנהג כמו קמח רגיל. יתכן שיהיה שוני בספיגת הנוזלים

      • מירב ב- 5 באוגוסט 2016 בשעה 20:04

        מעדכנת שהכנתי עם קמח כרגיל ללא גלוטן (הוספתי 2 כפות חלב לפי המתכון) ויצא מצויין וטעים מאוד. תודה!

        • שמח במטבח ב- 6 באוגוסט 2016 בשעה 19:44

          שמחה לשמוע שהצליח גם עם קמח ללא גלוטן 🙂
          תודה על העדכון

  10. ענבר ב- 28 ביולי 2016 בשעה 20:34

    נראה מעולה. הבצק יעבוד טוב גם בשכבה דקה למי שלא אוהב בצק עבה?

    • שמח במטבח ב- 28 ביולי 2016 בשעה 21:03

      נראה לי שכן. קחי בחשבון שלא תצא פה שכבה דקיקה כי הבצק יתפח באפיה (באופן פרופוציונאלי לעוביו כמובן).

    • ענת ב- 11 באוגוסט 2019 בשעה 19:26

      יש צורך באפייה עיוורת?

      • שמח במטבח ב- 11 באוגוסט 2019 בשעה 19:29

        אין צורך
        מכינים הכל ואופים (כמו בתמונות)

  11. פיית העוגיות ב- 29 ביולי 2016 בשעה 10:54

    יופי של פיתרון לארוחה של הרגע האחרון, הכי עושה חשק ליישר 🙂

  12. אני ב- 30 ביולי 2016 בשעה 10:21

    הי יקירה האם אני חייבת לערבב עם בלנדר כזה את הבצק?
    אי אפשר ביד?
    האם אפשר קמח תופח במקום קממ ואבקת אפיה

    • שמח במטבח ב- 1 באוגוסט 2016 בשעה 7:43

      כפי שכתוב במתכון, לא חייבים מיקסר ואפשר לערבב גם ידנית
      אין בעיה להשתמש בקמח תופח

    • שני ב- 25 באוקטובר 2020 בשעה 21:06

      היי לגבי השקית אבקת אפיה אז צריך שקית או 3 כפיות???או שזה אותו הדבר?

  13. דקלה ב- 30 ביולי 2016 בשעה 12:46

    האם ניתן להקפיא את הבצק ולהפשיר לאחר כמה ימים ?

    • שמח במטבח ב- 1 באוגוסט 2016 בשעה 7:43

      לא ממליצה להקפיא. זה בצק די פשוט ונראה לי שהקפאה תפגם במרקם שלו

  14. מעיין כהן ב- 30 ביולי 2016 בשעה 19:57

    נראה ונשמע מצוין! איזו כמות יוצאת?

    • שמח במטבח ב- 1 באוגוסט 2016 בשעה 7:44

      יוצאת כמות שמתאימה לתבנית תנור גדולה או לשתי פיצות קטנות יותר

  15. אתי ב- 1 באוגוסט 2016 בשעה 15:38

    שלום

    תהיתי אם אפשר להשתמש בקמח חיטה מלאה או קוסמין במקום קמח רגיל..

    • שמח במטבח ב- 2 באוגוסט 2016 בשעה 21:08

      אין בעיה להחליף הכל בכוסמין. אם מחליפים בקמח מלא ממליצה להחליף חצי מכמות הקמח ולא הכל כי יצא כבד ודחוס

  16. מיכל ב- 2 באוגוסט 2016 בשעה 7:00

    חייבלהוסיף ביצים??

    • שמח במטבח ב- 2 באוגוסט 2016 בשעה 21:08

      כן. זה חשוב למרקם האוורירי

      • מירב ב- 15 באפריל 2020 בשעה 12:12

        מתכון מעולה, הכנתי כבר שלוש פעמים וכולם מאד אהבו. שמתי לב אבל, שאם נותנים לבצק לנוח מכוסה כשעה פלוס, התוצאה אפילו טובה יותר . היום מנסה פעם ראשונה עם קמח כרגיל מאחר שהצליאקית נאותה לנסות לטעום " ממה כולכם מתלהבים" , אעדכן.

        • שמח במטבח ב- 15 באפריל 2020 בשעה 19:47

          באמת שבבצק הזה קצת בעייתי לתת לו לנוח כי אבקת האפיה באה במגע עם הגבינות ומתחילה לעבוד ואם מניחים לו לנוח היא אחר כך עובדת פחות טוב בהתפחה של הבצק באפיה.

  17. אפי ב- 3 באוגוסט 2016 בשעה 9:13

    נראה מושלם!
    את יכולה להגיד לי כמה חתיכות יוצא מהמתכון הזה?
    אני צריכה להכין לפחות ל-12 איש, כמה נראה לך להכפיל?

    • שמח במטבח ב- 3 באוגוסט 2016 בשעה 9:18

      הי אפי,
      אם את צריכה ל 12 איש אפשר לחלק את הבצק בין 2 תבניות עגולות (או להכין בתבנית תנור גדולה), ופשוט להכפיל את כמות הרוטב והמוצרלה

    • Yael ב- 6 בספטמבר 2020 בשעה 13:44

      תודה על המתכון הנהדר.
      האם יש אפשרות להמיר את קמח הכוסמין בקמח שקדים?

      • שמח במטבח ב- 7 בספטמבר 2020 בשעה 8:07

        קמח שקדים לא יתאים פה לצערי.
        אגב, שימי לב שהמתכון הוא עם קמח לבן שניתן להמיר לכוסמין. אם השאלה מגיעה מטעמי אלרגיות אני מציעה להכין מקמח ללא גלוטן מהמבחר שיש בשוק.

    • אביה ב- 6 באוקטובר 2021 בשעה 10:25

      היי, תודה על המתכון. האם אפשר להכין עם יוגורט במקום גבינה לבנה?

  18. אפי ב- 3 באוגוסט 2016 בשעה 9:39

    תודה!
    אז אין צורך להכפיל את הבצק?

  19. אורית ב- 18 בדצמבר 2016 בשעה 9:33

    החלפה בקמח כוסמין הכוונה לקמח כוסמין מלא או רגיל?

    במתכון אחר של פיצה עם קמח כוסמין 70% לא יכולתי לאכול ת זה בכלל.
    לכן חשוב לי לדעת. ואסור לי קמח אחר ( קנדידה)

    • שמח במטבח ב- 18 בדצמבר 2016 בשעה 9:55

      הי אורית
      אם אני עושה המרות, אני ממירה עד חצי מכמות הקמח בקמחים "בריאים" יותר. קמח כוסמין רגיל אמור להיות יותר עדין בטעמיו מקמח כוסמין מלא (למרות שאני אישית לא ממש מוצאת קמח כוסמין מלא בחנויות) ולכן נראה לי שאפשר להשתמש רק בו לפיצה, אבל לא ניסיתי בעצמי , כךם שהתשובה בעירבון מוגבל.

      • אורית ב- 27 בינואר 2017 בשעה 13:12

        היי . הכנתי עם כוסמין 70% לפי המתכון ויצא ממש טעים. תודה :-))))

  20. גילה ב- 16 בפברואר 2017 בשעה 12:35

    האם יש אפשרות להמיר את הגבינה למשהו לא חלבי?
    נראה מעולה ממש.

    • שמח במטבח ב- 16 בפברואר 2017 בשעה 15:27

      הי גילה
      כיוון שמדובר בפיצה, הגבינה היא חלק בלתי נפרד ממנה
      אני אינני צורכת גבינה טבעונית, אבל ידוע לי שישנם תחליפים שאנשים אוהבים ושיש גבינה טבעונית, אז אולי כדאי לנסות את זה.

      • גילה ב- 16 בפברואר 2017 בשעה 15:34

        התכוונתי לגבינה שבבצק- האם אפשר לקבל את האפקט של הגבינה הלבנה גם בדרך אחרת?

        • שמח במטבח ב- 16 בפברואר 2017 בשעה 16:42

          חייבים גבינה או קוטג' בבצק. זה סוד הקסם שלו

  21. סתיו ב- 16 באפריל 2017 בשעה 1:48

    הפיצה נראית מדהים! האם אפשר להכין את הבצק לילה לפני ולהשאירו במקרר עד הבוקר?

    תודה מראש 🙂

    • שמח במטבח ב- 16 באפריל 2017 בשעה 17:07

      תודה סתיו
      לצערי את הבצק הזה אי אפשר להכין לילה מראש. יש כאן חשיבות לזמנים כיוון שהתפיחה מגיעה מאבקת האפיה שמתחילה לפעול במגע עם נוזל.

  22. גינת ב- 17 באפריל 2017 בשעה 20:29

    הכנתי היום ויצא מעולה!!! בצק קסם 🙂

  23. חלי ב- 18 באפריל 2017 בשעה 14:04

    היי, אפשר עם שמנת חמוצה או עם גיל?

  24. חלי ב- 18 באפריל 2017 בשעה 14:48

    היי,

    אפשר להשתמש בגיל או בשמנת חמוצה?

  25. רוני ב- 20 באפריל 2017 בשעה 9:56

    שלום,
    נשאל כבר הרבה, ובכמה אופנים, אבל בכל זאת- יש לי קמח
    כוסמין מלא, אם אשלב חצי חצי עם קמח רגיל איך אוכל לדעת
    האם להוסיף נוזלים?
    ולגבי שמנת חמוצה- האם גם 250גרם או יותר? תודה

    • שמח במטבח ב- 22 באפריל 2017 בשעה 7:01

      הי רוני
      אין בעיה לשלב קמחים לפיצה. מבחינת הנוזלים – תתחילי עם הכמות שבמתכון ותראי אם הבצק מרגיש לך יבש. אם כן,. תוסיפי בהדרגה נוזלים
      לגבי שמנת חמוצה – אכן צריך אותה כמות. שימי לב שיש הבדלים במרקמים בין השמנת החמוצה לבין הגבינה הלבנה כך שגם זה משפיע על כמות הנוזלים במתכון

  26. Tamar Steiner ב- 1 במאי 2017 בשעה 18:57

    הי.
    ראשית תודה! המתכון מוסבר היטב גם לחסרי נסיון והצלחתי לגמרי 🙂

    הבעיה – החלפתי חצי כוס בלבד בקמח מלא והבצק יצא תפל ממש.
    ברמה שבן השבע שלי סירב לאכול…
    האם יש דרך לשפר טעמים (חוץ מלעשות הכל בקמח לבן??)

    תודה

    • שמח במטבח ב- 2 במאי 2017 בשעה 7:39

      הי תמר
      אני באופן אישי לא מתה על קמח מלא במאפים, אלא אם כן מדובר בלחם, כי כן.. הוא די תפל בטעם (זו דעתי..), יחד עם זאת חמי כוס לא אמורה להרוס ככה את הטעם. יכול להיות שלא שמת מלח בבצק?
      בכל מקרה, אם את רוצה לשפר טעמים נראה לי שהיה כדאי להוסיף קצת יותר מלח לבצק ואולי קצת עשבי תיבול קצוצים (טימין, בזיליקום וכו').

  27. סתיו ב- 8 במאי 2017 בשעה 23:25

    הבצק אמור להיות דביק כמו בתמונה? לא יהיה קשה לרדד? אני מתחילה בבצקים..

    • שמח במטבח ב- 9 במאי 2017 בשעה 8:46

      הבצק אכן מעט דביק, אבל אפשר תמיד לקמח. הוא לא אמור להיות דביק ברמה שאי אפשר לשטח אותו עם ידיים מעט רטובות

  28. סתו ב- 21 במאי 2017 בשעה 15:07

    היי רות, יש לי התייעצות קטנה. אני ממש רוצה להכין את הפיצה לשבועות , אך מכיוון שאני צריכה להכין עוד הרבה דברים בתנור באותו יום, זה יהיה בעייתי , ואוכל להכין ולאפות אותה רק בבוקר , אבל אני דואגת שהיא תהיה יבשה מדי עד הערב.. יש לך פתרון? איך הפיצה נשמרת וכמה זמן? תודה מראש

    • שמח במטבח ב- 21 במאי 2017 בשעה 16:00

      הי סתו
      את יכולה להכין את הפיצה מראש ורק לחמם אותה. אבל.. זה מתכון כזה מהיר דאני ממש ממליצה לך להכין ולהגיש

  29. שלי ב- 20 ביוני 2017 בשעה 13:37

    כמה פיצות אישיות יכולות לצאת מהכמות הזו?

    • שמח במטבח ב- 21 ביוני 2017 בשעה 8:45

      המממ.. זה תלוי כמה דק תרדדי את הבצק ובאיזה גודל תכיני כל פיצה. את יכולה לראות בתמונה שאת הפיצה חילקתי ל 8 סלייסים שמקבילים לפיצות אישיות, כך שלהערכתי אפשר להכין כך לפחות 8 פיצות אישיות, אבל כאמור – זה באמת תלוי בקוטר ובעובי הבצק. הבצק בתמונה היה יחסית עבה (אני אוהבת בצק עבה לפיצה)

  30. אביטל עגיב ב- 25 ביוני 2017 בשעה 21:55

    אחלה מתכון! ברור ופשוט והפיצה יצאה מעולה! הבנות שלי חיסלו.. תודה רבה?

    • שמח במטבח ב- 26 ביוני 2017 בשעה 7:14

      תודה רבה אביטל 🙂 כל כך כיף לשמוע

  31. תותי ב- 24 ביולי 2017 בשעה 16:24

    הפיצה נראית מעולה!! עשית לי חשק להכין אותה עכשי!!

    • שמח במטבח ב- 25 ביולי 2017 בשעה 7:42

      תודה תותי 🙂 ספרי איך יצא ואם אהבו

  32. צילה ב- 3 באוגוסט 2017 בשעה 15:43

    היי רציתי לשאול אם אפשר שמן רגיל ולא שמן זית כי בדיוק נכמר לי השמן זית ואני אם תינוק בבית אז לא יכולה ללכת מהר לקנות

    • שמח במטבח ב- 5 באוגוסט 2017 בשעה 7:17

      הי צילה, אפשר גם עם שמן רגיל

  33. :) ב- 13 באוגוסט 2017 בשעה 20:56

    איך אני יודעת כשהפיצה מוכנה? תודה רבה!

    • שמח במטבח ב- 14 באוגוסט 2017 בשעה 8:05

      הפיצה מוכנה כשהתחתית שלה פריכה (מרימים מעט בזהירות בעזרת מרית או כלי ייעודי) והגבינה מעל שחומה

      • :) ב- 14 באוגוסט 2017 בשעה 17:41

        תודה:)

  34. אולגה ב- 30 בדצמבר 2017 בשעה 18:59

    הכנתי היום , יצא מעולה! תודה רבה

  35. אביטל ב- 5 במרץ 2018 בשעה 9:34

    היי הפיצה שלך נשמעת מדהימה אבל רציתי לשאול יש לי רק קמח תופח מלא האם אני יכולה להשתמש רק בו?

    • שמח במטבח ב- 6 במרץ 2018 בשעה 22:01

      בעקרון אפשר. אבל אני ממליצה לשלב 50% מהקמח בקמח לבן כי קמח מלא הוא יותר דחוס

  36. רויטל פריימן ב- 23 במרץ 2018 בשעה 18:43

    כרגע יצאה מהתנור.טיגנתי במחבת שמן זית,2 שיני שום,מיץ עגבניות פופה,פטריות.שפכתי על הבצק והוספתי למעלה זיתים ירוקים,תירס ופלפל אדום פרוס, גבינת מוצרלה.אליפות של בצק.

    • שמח במטבח ב- 25 במרץ 2018 בשעה 11:24

      נשמע רוטב אליפות
      שימי לב שהוא לא אמור להשפך חם על הבצק (יכול להשפיע על המרקם והתפיחה וגם הגבינה שמעל תימס מהר מדי ואז עלול להווצר מצב שהבצק לא יהיה מספיק אפוי והגבינה כבר תתחיל להשרף.

  37. שילה ב- 30 באפריל 2018 בשעה 17:10

    אם נגמר לי הנייר אפייה מה אפשר לעשות

    • שמח במטבח ב- 1 במאי 2018 בשעה 11:56

      ישנם משטחי סיליקון לאפיה. אפשר גם לשמן טוב טוב תבנית ולקוות שלא יידבק (זה לא אמור, אבל אני לא יכולה להבטיח זאת)
      והפתרון הכי נוח (לפחות מה שאני עושה) זה פשוט לבקש מהשכנה נייר אפיה 🙂

  38. שלי ב- 1 במאי 2018 בשעה 13:51

    אם אין לי דוג של גבינה אפשר להשים חלב במקום?

    • שמח במטבח ב- 2 במאי 2018 בשעה 10:15

      במקרה הזה חייבים גבינה או קוטג'

  39. אלינור ב- 15 ביולי 2018 בשעה 7:57

    הי רות, "נתקעתי" עם חצי קילו קמח שמרים. הוא יכול להתאים?

    • שמח במטבח ב- 16 ביולי 2018 בשעה 19:17

      לא יתאים
      המתכון הוא לבצק **ללא** שמרים ותוספת שמרים תחייב שינויים במתכון וכמובן התפחות

  40. ה. יחזקאל ב- 23 ביולי 2018 בשעה 20:13

    הכנתי את הבצק הנ"ל עם קמח כוסמין100% ויצא פצצההה !! המתכון התחיל לככב אצלנו בבית!!!

    תודהה רבה:)

    • שמח במטבח ב- 25 ביולי 2018 בשעה 19:43

      שמחה לשמוע. מסתבר שקמח כוסמין הולך פה טוב עם הפיצה

  41. איריס ב- 27 ביולי 2018 בשעה 11:36

    מתכון מעולה לפיצה. הכנתי אותו שורה של פעמים. שדרגתי עם מיכל שמנת חמוצה נוסף על הגבינה הלבנה. יוצא בצק נמס בפה עם מרקם נימוח.

    • שמח במטבח ב- 29 ביולי 2018 בשעה 19:27

      נשמע מעולה. אין על שמנת חמוצה במאפים

  42. יעל ט. ב- 30 ביולי 2018 בשעה 20:01

    ראשית, פרגון ענק על מתכון מוצלח ביותר… וכן גם אני הכנתי עם קמח כוסמין מלא ויצא מעולה.
    שאלה- הבכורה שלי לא אוהבת בצק עבה ויצא קצת עבה מידי בשבילה ( כל היתר מאוד אהבו). איך לעשות אותו דק? להוריד לגמרי את א.האפיה או פשוט לרדד איכשהו יותר גדול?

    • שמח במטבח ב- 31 ביולי 2018 בשעה 20:20

      תודה רבה יעל
      לבצק דק אני חושבת שיהיה כדאי לרדד דק דק את הבצק על התבנית שבו תכיני (גם המלית מכבידה עליו ותפחית את התפיחה) לא הייתי מורידה אבקת אפיה כי אז הבצק לא יהיה דומה לבצק שמרים אלא למין בצק פריך עשיר וזה פחות "פיצה" בעיני

  43. אנונימי ב- 17 בנובמבר 2018 בשעה 10:56

    יש אפשרות להכפיל את החומרים ויצא כפול גודל ??

    • שמח במטבח ב- 17 בנובמבר 2018 בשעה 20:03

      ממליצה שלא כי הבצק מתאים לתבנית תנור גדולה שמספיקה למשפחה שלמה

  44. אירית ב- 20 בנובמבר 2018 בשעה 15:43

    נראה מצוין,
    האם אפשר להכין מיני פיצות? במקום פיצה אחת גדולה/שתיים בינוניות..
    תודה.

    • שמח במטבח ב- 22 בנובמבר 2018 בשעה 19:13

      אין בעיה להכין מיני פיצות
      בהצלחה 🙂

  45. רננה ב- 5 במרץ 2019 בשעה 17:45

    חייב טורבו? אין לי אפשרות כזו בתנור שלי

    • שמח במטבח ב- 7 במרץ 2019 בשעה 10:42

      כמובן שאם אין טורבו אופים בפונקציות שיש (חימום עליון ותחתון)

      • גלית ב- 15 באפריל 2020 בשעה 20:18

        מוצאי פסח, הכנתי כעת את הפיצה , מתכון קל וטעים מאד.
        ולא רק זה, ערך תזונתי מעולה לילדים שממעיטים לאכול ביצים וגבינה לבנה .
        תודה רבה

        • שמח במטבח ב- 22 באפריל 2020 בשעה 8:11

          צודקת לגמרי. דרך נהדרת בעיני "לדחוף" לילדים גבינות וביצים בלי שישימו לב 🙂 עוד סיבה שהפיצה הזו מושלמת בעיני לארוחת הערב.

  46. אהובית חיימוביץ ב- 26 במרץ 2019 בשעה 14:01

    האם ניתן להשתמש בקוטג במקום גבינה לבנה?

  47. מירי ב- 28 ביוני 2019 בשעה 11:38

    הכנתי ויצא מושלםםם!!!

    נתקעתי בלי שמרים, ותכלס זה יצא הרבה יותר טעיםםםם
    מאמצת את המתכון!!!

    • שמח במטבח ב- 2 ביולי 2019 בשעה 13:01

      איזה כיף לשמוע. תודה מירי 🙂

  48. נטלי גולדרינג ב- 23 ביולי 2019 בשעה 17:51

    שלום,

    קודם כל יצאה פיצה אליפותתתת.
    דבר נוסף רציתי לשאול האם יש לך מושג כמה קלוריות יש במשולש פיצה כזו?

    • שמח במטבח ב- 24 ביולי 2019 בשעה 9:30

      תודה רבה נטלי
      לגבי הקלוריות – לא בדקתי. בואי נגיד שדיאטטי זה לא 🙂 אבל לנשמה זה עושה נפלאות ולילדים זה פתרון מעולה ולטעמי גם יותר בריא (בכל זאת הכנסנו קצת גבינה לבצק)

  49. תהילה בנימין ב- 17 באוגוסט 2019 בשעה 19:45

    הפיצה מושלמתתתתתת
    טעימה בטירוף!!!
    אכלתי תתבנית מרוב שאהבתי?
    ממליצה בחום
    תודה על המתכון!

    • שמח במטבח ב- 18 באוגוסט 2019 בשעה 15:53

      יאסססס!! שמחה שאהבת לא פחות משאנחנו אוהבים. תודה רבה על התגובה החמה

      • שני ב- 16 בדצמבר 2019 בשעה 6:23

        הי
        לבת שלי אסור אבקת אפיה. האם אוכל להשתמש באבקת סודה לשתיה (שאני מבינה עושה את אותה עבודה עם חלבי)?
        תודה שני

  50. שלי ב- 25 בדצמבר 2019 בשעה 12:09

    יצא לי בול כמו בתמונות שלך! עשיתי עם קמח כוסמין. יצא מעולה וטעים – בצק רך וממש קל להכנה.
    שמרתי את המתכון. תודה:)

  51. אלמוג חיון שתי ב- 6 באפריל 2020 בשעה 13:57

    היי, שאלה !
    האם הוספת האבקת אפיה בזמן הלישה לא פוגמת בתפיחה של הבצק ? הרי די ידוע שאת האבקת אפיה רצוי להוסיף ממש בסוף ולא לערבב יותר מדי. לא ?
    מפחדת להכין. אתמול ניסיתי מתכון דומה, ויצא לי גרוע, ולא נאפה בכלל.
    האם כדאי לאפות קודם את הבצק ואז להוסיף ב5 דק האחרונות את הרוטב הגבינה והתוספות ?
    תודה!!!

    • שמח במטבח ב- 6 באפריל 2020 בשעה 19:30

      הי אלמוג
      פה מדובר בבצק שמערבבים וישר משטחים ואופים (אין התפחות). אז אין בעיה עם הוספת אבקת האפיה בזמן הלישה.
      את יכולה גם לאפות את הבצק ואז להוסיף את הרוטב והגבינה, אבל תכלס הוא עובד מצויין גם כשאופים הכל יחד בתנאי ששכבת הבצק לא מאוד עבה (וכמובן שהתנור שלך אופה טוב ואחיד).
      ולגבי ההצלחה – אני מכינה את המתכון די הרבה, ויש לו עשרות אלפי צפיות בבלוג וקיבלתי המון תגובות טובות עליו, אז נראה לי ששווה לך לנסות אותו 🙂

  52. יהודית כהן ב- 15 באפריל 2020 בשעה 20:38

    הי,
    האם אפשר להמיר את הגבינה בגיל אשל?
    תודה

  53. דניאל ב- 19 באפריל 2020 בשעה 21:59

    הכנתי חצי כמות (לזוג) ויצא מושלם!! הבצק נוח לעבודה ומוכן ב4 דקות! תודה❤️

    • שמח במטבח ב- 22 באפריל 2020 בשעה 8:07

      ככמה כיף לשמוע 🙂

      • גיתה ב- 22 באפריל 2020 בשעה 18:59

        היי רות,
        אני יחסית חדשה כאן באתרך המקסים. אבל כבר זמן מה זממתי על הפיצה הזאת שלך…
        תקשיבי, זה משהו מיוחד.
        קודם כול הטעם – נפלא. ההכנה – מהירה ופשוטה כמו שהבטחת. המרקם מצוין, מזכיר פיצות של סבתות (תימניות, לא איטלקיות)- הבצק רך ועושה טוב בלב ובחך.
        עוד ארוחה שנכנסה לפנתיאון ארוחות הערב הקלות והמהירות!
        תודה גדולה.

        • שמח במטבח ב- 26 באפריל 2020 בשעה 12:24

          כמה שאני שמחה לשמוע. תודה על המשוב המפורט. ואלה בדיוק הסיבות שאני אוהבת את הפיצה הזו. במיוחד מה שכתבת לגבי הבצק והסבתא התימניה (עובד גם עם בצק של אמא פרסיה 🙂 )

  54. נועה ב- 21 באפריל 2020 בשעה 18:57

    תודה על המתכון. פשוט וקל!
    שאלה: הבצק יצא לי רך מדי, כמו של לחמניה (אפיתי 25 ד'קות),. לפני האפייה הבצק נראה לי הרבה יותר דביק מאשר בתמונה (לא הוספתי חלב כמובן). הוא ממש נדבק לי לידיים. מניחה שקשור?
    שמתי את כמויות הקמח ואבקת האפייה שציינת.
    תודה מראש ????

    • שמח במטבח ב- 22 באפריל 2020 בשעה 8:05

      תודה נועה. לפעמים קמחים שונים סופגים נוזלים באופן שונה, וגם הגבינות לפעמים במרקמים שונים. אז להבא הפתרון הוא להוסיף עטד קצת קמח לבצק.

      • נועה ב- 22 באפריל 2020 בשעה 9:44

        תודה על התשובה הזריזה 🙂
        ייתכן גם שהבצק שלי היה עבה מדי…

      • חוי ב- 18 ביוני 2020 בשעה 12:14

        הי
        אני רוצה עכשיו להכין את הפיצה..
        לא ברור לי כמות הקמח..
        כתבת 3 כוסות – 420 גרם
        ובתגובות כתבת שאת משתמשת בכטס מדידה של 240. אז 240 כפול 3 אמור לצאת 720 לא?
        אשמח למענה מהיר!

        • שמח במטבח ב- 21 ביוני 2020 בשעה 19:08

          הי חוי
          אני משתמשת בכוס של 240 מיליליטר. אם שוקלים בה קמח אז כוס קמח היא 140 גרם (ולא 240 כי מים לא שוקלים כמו קמח) (מקווה שההסבר ברור). בקיצור – זו הסיבה של 3 כוסות קמח הן 420 גרם (140 כפול 3)

  55. בר גלאם ב- 25 באפריל 2020 בשעה 11:42

    היווש ,
    אני רוצה להכין את המתכון אבל אין לי משקל מדידה בבית , באיזה כוס השתמשת במתכון כדי למדוד את כמות הקמח?

    • שמח במטבח ב- 26 באפריל 2020 בשעה 12:19

      הי בר. בכל המתכונים שלי הכוונה לכוס מדידה של 240 מ"ל

  56. מינדי ב- 16 ביוני 2020 בשעה 12:15

    היי,
    הכנתי את הפיצה, והיא יצאה נחמד אבל ממש לא תפחה. יש לך מושג למה?

    • שמח במטבח ב- 17 ביוני 2020 בשעה 15:56

      הי מינדי
      באמת מוזר כי הבצק תופח ואחרי האפיה נראה כמו בצק שמרים. יכול להיות שאבקת האפיה לא היתה טובה? או שאולי החלפת את אחד הרכיבים?

      • מינדי ב- 18 ביוני 2020 בשעה 21:53

        היי
        נראה לי ששמתי 3 ביצים S (חשבתי שבגלל שהן S כדאי להוסיף)
        מים או חלב לא שמתי, כי לא היה צריך לדעתי
        ובמקום מוצרלה שמתי גבינה צהובה פרוסות, שחתכתי לחתיכות קטנות
        בקשר לאבקת אפיה, היא היתה של מיה (שקית), והיא היתה כשרה לפסח. יש מצב שזה בעייתי?

        • שמח במטבח ב- 21 ביוני 2020 בשעה 19:05

          נראה לי שהיו יותר מדי ביצים והתערובת היתה כבדה מדי.

          • מינדי ב- 22 ביוני 2020 בשעה 13:41

            תודה



  57. חיה ב- 17 ביוני 2020 בשעה 16:30

    היי
    נראה ממש טוב
    אני רווצה להכין המתכון הוא בלי סוכר בכלל?

  58. משה כהן ב- 13 באוקטובר 2020 בשעה 20:11

    אני לא מכבה לעשות את זה, אבל את המתכון הזה אנחנו שומרים…
    יצא מדהים!
    תודה רבה!

  59. מגי ב- 17 בנובמבר 2020 בשעה 13:43

    היי
    הפיצה יצאה פשוט מושלם בדיוק לפי הכמויות שרשמת והרוטב לפיצה יצא ממש טעים!!!
    פעם ראשונה שאני רואה את האתר שלך והכל נראה טעים ומוסבר באופן ברור!!
    תודה!

    • שמח במטבח ב- 20 בנובמבר 2020 בשעה 9:24

      תודה רבה מגי 🙂 שמחה שאהבת

  60. יעל ב- 9 בינואר 2021 בשעה 20:23

    מתכון מעולה! הכנתי כבר עשרות פעמים (מזמן הפסקנו להזמין פיצה. עם מתכון כזה פשוט אין צורך…).
    שאלה:
    יש אפשרות להתאים אותו לחובבי בצק דק יותר? אולי פחות אבקת אפיה? אולי לעבוד רק עם 75% מהכמות למשל (אני מכינה בתבנית פיצה עגולה סטנדרטית).
    תודה רבה!

    • שמח במטבח ב- 10 בינואר 2021 בשעה 18:34

      הי יעל
      לצערי ולמרות ניסיונותי הבצק הזה עובד טוב כבצק עבה ופחות כבצק דק. לבצק דק אני מכינה בצק שמרים (ראי במתכון לפוקאצ'ה) או שאני פשוט משתמשת בטורטיות (זה להיט)

  61. הלל ב- 31 בינואר 2021 בשעה 18:22

    תיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

  62. הדר ש ב- 26 במרץ 2021 בשעה 10:05

    היי, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן?
    תודה

  63. ח@י ב- 7 באפריל 2021 בשעה 17:10

    הילדים: אמא, אפשר פיצה?
    אני: בטח!
    גוגל לשמח במטבח
    ויש לנו ארוחת ערב הכי טעימה שיש.
    פיצה שלך בנוהל קבוע אצלינו 🙂

  64. נחמה ב- 25 במאי 2021 בשעה 13:28

    וואו וצא מושלם!!!
    חיפשתי ב12.45 רעיון למשהו מפנק ומהיר כי ובעלי חוזר הביתה ב1.3
    בדיוק כשהוא חזר הפיצה יצאה מהתנור והוא התלהב ממש ממש והתפנק
    מתכון קל ומושלםםם
    ינסה בטוח בעוד סוגי גבינות ותוספות…
    תודה!!

    • שמח במטבח ב- 26 במאי 2021 בשעה 12:59

      תודה רבה נחמה על המילים החמות 🙂 שמחה שאהבת

  65. אלישבע ב- 12 ביוני 2021 בשעה 21:43

    הכנתי את הפיצה שלך כבר מלא פעמים
    ואחרי הרבה מתכוני פיצה שניסיתי
    אני חייבת לציין שזאת הפיצה הכי טעימה שטעמתי!!
    תודה רבה!
    למעוניינות הפיצה יוצאת מצויין גם עם ממרח סויה וקמח כוסמין מלא!!

    • שמח במטבח ב- 13 ביוני 2021 בשעה 8:56

      איזה מדהימה את 🙂 תודה על התגובה המפרגנת
      ותודה על העדכון לגבי התחליפים

  66. מינדי ב- 1 ביולי 2021 בשעה 12:33

    תודה רבה על המתכון! הפיצה טעימה מאד ומהירה!

  67. אפרת ריבליס ב- 6 בינואר 2022 בשעה 14:16

    פיצה נהדרת, מודה שהופתעתי שפיצה ללא שמרים יצאה כ"כ מוצלחת.
    הכנתי עם כוסמין 80%.
    תודה רבה על מתכון פשוט וטעים

    • שמח במטבח ב- 8 בינואר 2022 בשעה 9:49

      נכון מפתיע? בכל פעם מחדש אני מתלהבת מהמרקם שלה שכל כך מזכיר בצק שמרים אמיתי.

  68. רותם ב- 5 באפריל 2022 בשעה 20:49

    יצא מעולה! בן השלוש שלי חלם על פיצה כל היום, הבטחתי פיצה פיתה ונגמרו הפיתות .. החלטנו להכין את זו והוא התענג!

    • שמח במטבח ב- 7 באפריל 2022 בשעה 18:47

      הכי כיף לשמוע שהילד אהב. תודה על התגובה

  69. ריקי ב- 12 ביוני 2022 בשעה 0:18

    הכנתי ויצא מושלם!

    • שמח במטבח ב- 22 ביוני 2022 בשעה 7:13

      תודה ריקי ששיתפת. שמחה לשמוע שאהבת

השאר תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *