%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%96-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%92%d7%9e%d7%a8%d7%99 על ידי שמח במטבח | 21 בספטמבר 2016 | 0 לחץ כאן להדפסת המתכון פורסם ב- שתף מאמר זה: ← גונדי וחורשט סבזי – מתכוני הדגל של המטבח הפרסי כתיבת תגובה לבטלהאימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר כן, הוסף אותי לרשימת התפוצה שלך השאר תגובה כתיבת תגובה לבטלהאימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר כן, הוסף אותי לרשימת התפוצה שלך