%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9e%d7%aa על ידי שמח במטבח | 14 באוקטובר 2016 | 0 לחץ כאן להדפסת המתכון פורסם ב- שתף מאמר זה: ← סדנת האומן של דייגו לוזאנו – הרוקנרול שף מברזיל ומתכון לעוגת טרופיקל כתיבת תגובה לבטלהאימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר כן, הוסף אותי לרשימת התפוצה שלך השאר תגובה כתיבת תגובה לבטלהאימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר כן, הוסף אותי לרשימת התפוצה שלך