1.5כוסותקמח תופח (או קמח + 2 כפיות שטוחות אבקת אפיה)210 גרם
1/2חבילהאינסטנט פודינג וניל40 גרם
**כוס מדידה - כוס של 240 מ"ל
הוראות הכנה:
טיפ שלי - משמנים את התבנית בחמאה או מרגרינה ומפזרים מעט סוכר על הדפנות - זה יעזור לעוגה להשאר גבוהה ולהפרד מהדפנות בתום האפיה.
מפרידים את הביצים ל 2 קערות - חלמונים וחלבונים.
מקציפים את החלבונים תוך הוספת הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
מערבבים בקערה נפרדת עם מטרפה את החלמונים השמן, מיץ התפוזים.מוסיפים את הקמח (אבקת האפיה למי שלא משתמש בקמח תופח) והאינסטנט פודינג ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.
מוסיפים לקערת החלמונים את תערובת החלבונים בהדרגה והתנועת קיפול, כדי שהתערובת תישאר אוורירית.