ניתן להחלפה בכל תוספת שאוהבים, אוכמניות, פטל, אגוזים, צימוקים ועוד.
הוראות הכנה:
מחממים את התנור ל 170 מעלות. רצוי בטורבו.
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, הסוכר ותמצית הוניל לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבלים במיקסר במשך דקה או שתיים נוספות שהתערובת תהיה בהירה ותפוחה. במידת הצורך עוצרים את המיקסר ובעזרת לקקן מגרדים את דפנות הקערה כדי שכל התערובת תתערבב באופן אחיד.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה לסירוגין יחד עם היוגורט/שמנת חמוצה. מתחילים בשליש מהקמח ומערבלים, מוסיפים חצי מהיוגורט ומערבלים וממשיכים עם הקמח, היוגורט ויתרת הקמח. שימו לב לא לערבל במשך הרבה זמן רק עד שהקמח נספח בתערובת בכל סבב.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבלים מעט עד שהם מתפזרים באופן אחיד בתערובת.
בעזרת כף קפיצית ממלאים את המנג'טים עד ל 2/3 גובה, כי הם תופחים באפיה ומילוי יתר יגרום להם לגלוש. ניתן להשתמש במנג'טים קשיחים שמניחים על תבנית שטוחה או במנג'טים מנייר שמונחים בתבנית שקעים.
אופים את המאפינס במשך כ 20 דקות עד שהם שחומים וקיסם שננעץ במרכזם יוצא עם פירורים יבשים יחסית.