Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
עוגת שוקולד בספל ללא קמח
Servings
8
מנות
מצרכים:
250
גרם
שוקולד מריר במטבעות או חתוך לקוביות
200
גרם
חמאה
או מרגרינה לפרווה
6
ביצים
100
גרם
סוכר לבן
1/2 כוס
כפית
תמצית וניל
קורט
מלח
הוראות הכנה:
ממיסים בקערה במיקרו את השוקולד והחמאה. מתחילים בחימום של דקה, מערבבים ומחממים שוב כל פעם חצי דקה.
בקערת המיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר, קורט מלח והוניל עד לקבלת קצף בהיר ויציב.
מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות הכי נמוכה ומוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מערבבים מעט ומשלימים את הערבוב ידנית עם לקקן בתנועה סיבובית.
יוצקים את התערובת לספלים שניתן להכניס לתנור עד 3/4 מגובה הכוס. מומלץ להניח את הספלים על תבנית או מגש.
אופים בתנור שחומם ל 170 מעלות במשך כ 12 דקות עד שהעוגות תפוחות.
מוציאים את העוגות האישיות, נותנים להן להצטנן מעט אבל מגישים אותן כשהן עדיין חמות.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth