בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם 50 גרם סוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 90 גרם סוכר עד לקבלת קצף יציב ותפוח. ניתן להקציף ידנית או במיקסר.
מוסיפים לתערובת החלמונים את החמאה המומסת ומערבבים בעדינות ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ואת השקדים הטחונים. המסה שתתקבל תהיה די סמיכה.
מוסיפים את החלבונים המוקצפים בהדרגה לתערובת החלמונים, בתנועת קיפול. יוצקים בזהירות את התערובת לתבנית משומנת בחמאה שעליה פיזרנו שקדים פרוסים.
אופים בתנור שחומם ל 170 מעלות במשך כ 40 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
מרתיחים את חומרי הסירופ ומברישים שכבה דקה על העוגה החמה.
מערבבים את אבקת הסוכר עם הרום ומוסיפים בהדרגה מיץ תפוזים עד שמתקבלת זיגוג סמיך יחסית. יוצקים על העוגה ומיישרים. מניחים לזיגוג להתייבש כשעה שעתיים לפני ההגשה.