Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
שווארמה פרגיות
Servings
2
מנות
מצרכים:
3
נתחי פרגית
2
כפות
שמן (רגיל, לא שמן זית)
2
כפות
תבלין שווארמה
1
בצל
חתוך לרצועות
הוראות הכנה:
מערבבים את תבלין השווארמה עם השמן ומצפים את נתחי השווארמה בתערובת.
רצוי להשאיר לכמה שעות לספיגת טעמים אבל לא חובה.
מטגנים את הבצל עד להזהבה. אני טיגנתי את הבצל על הפלאנצ'ה של הנינג'ה גריל (למי שאין מטגנים על מחבת)
מניחים את הבצל בצד ומעבירים לפלאנצ'ה את נתחי הפרגיות. צולים משני הצדדים במשך כמה דקות עד שהם מוכנים.
מעבירים את נתחי הפרגיות המוכנים לקרש חיתוך ופורסים לרצועות.
מחזירים את נתחי הפרגיות והבצל המטוגן לפלאנצ'ה, מערבבים יחד ומחממים מעט.
בתיאבון :-)
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth