לתבנית קוגלהוף או לתבנית 24 או לשתי תבניות אינגליש קייק
מצרכים:
200גרםחמאה רכה
200גרםסוכר לבן
כפיתתמצית וניל
קורט מלח
3ביצים L בטמפרטורת החדר
210גרםקמחכוס וחצי
כפיתאבקת אפיה
200גרםשמנת חמוצהגביע
100גרםקוקוס טחוןשקית
150גרםשוקולד מריר
45מ"לחלב3 כפות
הוראות הכנה:
ממיסים את השוקולד והחלב במיקרו בפולסים של חצי דקה ומניחים בצד.מחממים תנור ל 170 מעלות.משמנים היטב בעזרת מברשת את תבנית הקוגלהוף בתערובת של 30 גרם חמאה וכף קמח ושומרים במקרר עד להרכבת העוגה.
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד שהתערובת רכה
מוסיפים את הביצים אחת אחת.
מוסיפים לסירוגין את הקמח והשמנת החמוצה ב 4 פעימות (חצי מיכל שמנת, חצי כוס קמח וחוזר חלילה)
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
מערבבים שליש מתערובת הקוקוס לשוקולד המומס.
יוצקים בשכבות את שתי התערובות על פני התבנית. בעזרת מרית או סכין דקה מערבבים בעדינות בתנועה סיבובית את התערובת שבתבנית ליצירת דוגמת שיש.