Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
בורקס גבינה
Servings
15
בורקסים
מצרכים:
1
קילו
בצק עלים - רצוי על בסיס חמאה
בד"כ זה חבילה של 2 רולים
150
גרם
גבינת קשקבל
אפשר גם גבינות קשות אחרות
100
גרם
גבינה בולגרית או פטה
קצת פחות מחצי קוביה
125
גרם
קוטג'
חצי מיכל
1
ביצה להברשה
שומשום לפיזור מעל
הוראות הכנה:
לילה לפני מעבירים את בצק העלים למקרר שיפשיר
מערבבים בקערה את הגבינות
פורסים את הבצק וחותכים ממנו ריבועים (בתמונה הריבועים 10X10)
במרכז כל ריבוע מניחים קצת פחות מכף מהמלית.
מברישים את הקצוות של הריבועים בביצה ומקפלים למשולשים. מהדקים היטב מסביב שהמלית לא תגלוש.
אופים בתנור שחומם ל 190 מעלות במשך כ 25 דקות עד שהבורקסים שחומים.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth