מרפדים את התבנית בבישקוטים טבולים בקפה. מומלת לרפד את דפנות התבנית בשקף.
בקערת המיקסר מקציפים לאט את המסקרפונה, וניל ואבקת הסוכר עד שהגבינה מתתרככת מעט.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
מעבירים מחצית מהקרם לקערה נפרדת. מוסיפים למחצית השניה את מחית הפיסטוק ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. לצבע ירוק יותר ניתן להוסיף טיפה קטנה של צבע מאכל (ממש מעט!!)
ישומרים מעט מקרם הפיסטוק בשקית זילוף עם צנטר כוכב (לקישוט העוגה) ויוצקים את הקרם על הבישקוטים. מקפיאים לחצי שעה (לא חובה להקפיא)
מסדרים מעל קרם הפיסטוק שכבה שניה של בישקוטים טבולים בקפה.
יוצקים מעל את קרם המסקרפונה. משאירים מעט קרם לקישוט ומעבירים לשקית זילוף.
מקשטים את העוגה בזילופים של קרם פיסטוק וקרם מסקרפונה ומפזרים פיסטוקים קצוצים.