100גרםגבינת אמנטל או מוצרלה או כל גבינה צהובה שאוהבים
1ביצה
45גרםקמח3 כפות
הוראות הכנה:
הכנת הבצק
במעבד מזון מערבבים את עם החמאה לקבלת תערובת מעט פירורית. מוסיפים שמן, גבינה לבנה או שמנת חמוצה וגבינת קשקבל ומעבדים עד לקבלת כדור בצק. משטחים את הבצק על ניילון נצמד ועוטפים. מכניסים למקרר לכחצי שעה להתייצבות.
מערבבים את חומרי המלית ומניחים במקרר עד ההכנה. הכי נוח לערבב בקערת מעבד המזון שבה הכנו את הבצק.
מחלקים את הבצק ל 2. מרדדים כל חצי למלבן דק ומורחים את המלית.
מגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים לפרוסות. לפריסה נוחה יותר מומלץ להכניס את הרולדות למקפיא ל 15-30 דקות שיתייצבו יותר.
מסדרים את השבלולים על תבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים ואופים תבנור שחומם ל 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד שהשבלולים שחומים.