1/3כוספירורי לחם או 2 פרוסות חלה מושרות במים וסחוטות. בלי הקרום
כפיתבהרט
מלח ופלפל לפי הטעם
1כפיתאבקת סודה לשתיה
מעט שמן לתערובת - לא חובה
הוראות הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים. מכסים בניילון נצמד ומניחים לספיגת טעמים לפחות לחצי שעה.
מקבבים קבבים עם ידיים מעט רטובות. ניתן להכין עד שלב זה מראש ולהקפיא את הקבבים על גבי מגש ולאחר שקפאו להעביר לשקית איחסון.
צולים את הקבבים במכשיר נינג'ה גריל או על מחבת פסים או בגריל חיצוני עד שהם שחומים. אם מכינים במחבת פסים מומלץ להתחיל את ההכנה עם מכסה מכל המחבת כדי לאפשר לקבבים להתבשל במרכז ולתפוח יפה.