Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
פאי שוקולד טבעוני
מצרכים:
תחתית שקדים פריכה
200
גרם
שקדים טחונים
2 כוסות
70
גרם
שמן קוקוס
1/3 כוס
75
גרם
אבקת סוכר
2/3 כוס
15
גרם
אבקת קקאו הולנדי
כף "בהריון"
10
גרם
קורנפלור
כף
למלית שוקולד
300
גרם
שוקולד מריר
300
מ"ל
קרם קוקוס (לנער את הפחית)
3/4 כוס
30
גרם
אבקת סוכר
4 כפות
כפית
תמצית וניל
קורט
מלח
לקצפת קוקוס
פחית
קרם קוקוס שהיתה במקרר 8 שעות - רק החלק הסמיך
15
גרם
אבקת סוכר
כף וחצי
הוראות הכנה:
מערבבים את החומרים בקערה / במיקסר / במעבד מזון עד שהתערובת אחידה וכשאוספים אותה ביד היא נדבקת.
משטחים על התבנית ואופים במשך כ 10 דקות בתנור שחומם ל 160 מעלות. מצננים
ממיסים יחד במיקרו את השוקולד וקרם הקוקוס עד שהתערובת אחידה ונמסה. מוסיפים את אבקת הסוכר, תמצית והניל והמלח ומערבבים לתערובת אחידה.
מכינים קצפת קוקוס - מוציאים מפחית קרם הקוקוס רק את החלק המוצק שלמעלה ולא את הנוזל שבתחתית.
מקציפים את קרם הקוקוס עם הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה ומעט רכה. שימו לב לא להגזים בהקצפה כי אז תהיה קצפת קשה ויהיה קשה לצייר איתה שיש על העוגה.
יוצקים על הקלתית שהתקררה את תערובת השוקולד. יוצקים מעלה בעזרת כף או כפית מקצפת הקוקוס ובעזרת סכין או קיסם מערבבים בעדינות ליצירת אפקט שיש.
מקפיאים לפחות לשעתיים עד שהפאי יתייצב.
אני אוהבת להגיש את הפאי כשהוא מעט קפוא, אבל ניתן גם בטמפרטורת החדר.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth