מוסיפים את הביצה ומערבבים על שהביצה נטמעת בתערובת.
מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבלים עד שהבצק בצבע אחיד, בלי גושי קמח. הבצק צריך להיות מעט רך אבל לא דביק מדי.
משטחים את הבצק לדיסקית ועוטפים בניילון נצמד. מעבירים למקרר לפחות לשעה כדי שהבצק יתייצב.
מכינים מלית שוקולד לבן
ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה בפולסים של חצי דקה במיקרו (מחממים, מערבבים ומחממים שוב עד שהכל נמס).
מוסיפים לתערובת את פירורי העוגיות, מערבבים ומעבירים לקרור שהתערובת תתייצב.
הרכבת אזני ההמן
מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים. את שאריות הבצק מאחדים ומשטחים ובהמשך נשתמש בהן להכנת אזני המן נוספות.
ממלאים כל אוזן בכף נדיבה של מלית השוקולד ומקפלים.
מקפיאים את אזני ההמן לפחות חצי שעה לפני האפיה. זה חשוב!! אחרת הן ייפתחו בתנור והמלית תתפרץ החוצה.
אופים את אזני ההמן בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות במשך12-15 דקות. הפעם האפיה בחום נמוך יותר כדי שאזני ההמן לא ייפתחו ומלית השוקולד לא תתפרץ מאזני ההמן. אם אופים עם מלית מממרח ניתן לאפות גם ב 170 מעלות.