Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
עוגת תפוחים בחושה
עוגת תפוחים מדהימה, קלה ומהירה שתהפוך לקבועה אצלכם במטבח
Servings
2
תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
מצרכים:
4
תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות או לרצועות
200
גרם
סוכר
כוס
1
כפית
קינמון
3
ביצים
120
מ"ל
שמן צמחי (קנולה, חמניות, סויה וכו')
חצי כוס
140
גרם
קמח
כוס
1
כפית
אבקת אפיה
אפשר להשתמש במקום בכוס קמח תופח
50
גרם
שקדים פרוסים
חצי כוס
הוראות הכנה:
מערבבים את קוביות התפוחים עם 2 כפות מהסוכר, כף מהקמח וכפית קינמון
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם שארית הסוכר. עדיף עם מטרפה אבל אפשר גם עם מזלג או כף.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים את יתרת הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את התפוחים ומערבבים עד שהתפוחים מצופים בתערובת העוגה.
יוצקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
אופים בחום 160 מעלות במשך 25-35 דקות עד שהעוגות שחומות מלמעלה וקיסם שננעץ בהן יוצא עם פירורים לחים ולא עם בלילה.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth