Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
תפוחי אדמה אפויים קריספיים
מצרכים:
2
קילו
תפוחי אדמה חתוכים
השתמשתי בשתי שקיות של הקטנים
3
כפות
מיונז היינץ
כפית
פפריקה
מתוקה או מעושנת או חריפה - לפי הטעם שלכם
כפית
אבקת שום
1/2
כפית
מלח
אפשר לגוון בתיבול. רעיונות: רוזמרין, תימין, אבקת שום, אבקת מרק
הוראות הכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים במשך כ- 10 דקות עד לריכוך קל, מסננים ומחזירים לסיר
בקערה מערבבים את המיונז עם התבלינים
מוסיפים לתפוחי האדמה את תערובת המיונז ומערבבים לציפוי מלא של תפוחי האדמה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים את תפוחי האדמה על התבנית
אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות במשך 35-45 דקות עד שתפוחי האדמה שחומים.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth