Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
מילקי ביתי
Servings
8
מנות
מצרכים:
למעדן שוקולד
240
מ"ל
חלב
כוס
250
מ"ל
שמנת מתוקה
מיכל קטן
250
גרם
שוקולד מריר
אפשר לשלב חלב ומריר
3
חלמונים
25
גרם
אבקת סוכר
3 כפות
כפית
תמצית וניל
קורט
מלח
לקצפת
250
מ"ל
שמנת מתוקה
מיכל קטן
25
גרם
אבקת סוכר
3 כפות
כפית
תמצית וניל
הוראות הכנה:
בסיר קטן מערבבים את החלמונים ואבקת הסוכר בלי לחמם
מוסיפים בהדרגה את החלב והשמנת המתוקה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את השוקולד ומעבירים את הסיר לכיריים.
מחממים את התערובת לסף רתיחה תוך ערבוב תמידי (אחרי החלמונים ייקרשו) ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה.
מעבירים לכלים אישיים ומצננים.
מקציפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל לקצפת יציבה ויוצקים מעט קצפת על כל מעדן.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth