בבלנדר או מעבד מזון או בקערה עם בלנדר מוט מערבלים את כל החומרים לקבלת תערובת חלקה.אפשר גם בקערה עם מטרפה - מתחילים בקמח ובחומרים למעט הנוזלים ולאט לאט מוסיפים את החלב ואת המים.
מפרישים מצקת-מצקת וחצי של הבלילה לקערה נפרדת ומערבבים עם אבקת הקקאו לתערובת חלקה. מעבירים לבקבוק לחיץ או לשקית זילוף.
מחממים מחבת, משמנים מעט ומנגבים עם נייר סופג. מזלפים צורת ספירלה על המחבת ונותנים לה להתייבש מעט.
יוצקים על ספירלת השוקולד כמות של מצקת מתערובת הבלינצ'ס ומטים את המחבת כך שתכסה את כולה.
מטגנים את הבלינצ'ס עד שניתן להפוך אותם. הופכים ומטגנים לזמן קצר נוסף. מעבירים לצלחת וככה עורמים את הבלינצ'סים המוכנים.
הכנת מלית והרכבת המנה
למילוי מתוק מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר/אבקת סוכר והמסקרפונה עד לקבלת קצפת יציבה.
למילוי פחות מתוק ומעט חמצמץ מקציפים את השמנת עם הקרם פרש לקצפת יציבה.
מזלפים פס של מלית על הבלינצ'ס כשצידו היפה כלפי מטה ומגלגלים. ממשיכים כך עם כל הבלינצ'סים