Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
רביולי ברוטב פטריות וערמונים
מצרכים:
1
חבילת
רביולי של פסטה ריקו
במתכון - פלין פטריות וריקוטה
1
סלסילת
פטריות חתוכות לפרוסות עבות
2
שקיות
ערמונים בואקום
200 גרם
1
מיכל
רוטב שמנת גרנה פדנו של פסטה ריקו
אפשר להמיר במיכל שמנת מתוקה וגבינת פרמזן מגוררת
מעט
שמן זית להשחמת הרביולי
הוראות הכנה:
משחימים את הרביולי מכל הכיוונים במחבת עם מעט שמן זית ומעבירים לצלחת בצד.
משחימים את הפטריות ולאחר מכן מוסיפים את הערמונים ומערבבים.
מוסיפים רוטב שמנת גרנה פדנו, מביאים לרתיחה ומערבבים.
מחזירים את הרביולי למחבת, מערבבים ברוטב ומבשלים במשך כמה דקות עד שהרוטב מסמיך
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth