בקערת המיקסר מערבבים את הקמח עם השמרים. מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים עם וו לישה במהירות איטית עד שהחומרים מתחילים להתחבר. מגבירים את המהירות וממשיכים ללוש במשך כ- 5 דקות עד שמתקבל בצק גמיש ולא כל כך דביק.אם הבצק מרגיש יבש לאחר כמה דקות של לישה מוסיפים עוד קצת חלב. אם הבצק מרגיש רטוב אחרי הלישה מוסיפים עוד מעט קמח ולשים בזהירות. כמות הנוזלים אמורה להספיק.
מכסים את הבצק ומניחים לו לתפוח עד להכפלת נפחו (בין שעה לשעתיים).
מכינים את המלית - מערבבים את החמאה, הסוכר החום והקינמון עם כף עד שכל התערובת אחידה.
מרדדים את הבצק למלבן גדול ודק ומורחים על שני שלישים ממנו את מלית הסוכר והקינמון בשכבה אחידה.
מקפלים את השליש התחתון של הבצק (זה שללא מילוי) אל המרכז.ומקפלים עליו את השליש העליון של הבצק כך שיתקבל מלבן ארוך וצר שמורכב מ 3 שכבות.
מחלקים את הבצק ל 12 חלקים שווים (כ- 3-4 ס"מ), מחלקים כל חלק ל 3 רצועות וקולעים צמה.
מגלגלים את הצמה מהבסיס המחובר כך שמתקבל כדור בצק מעוצב.
מעבירים את הלחמניות לתבנית שקעים משומנת, מכסים ומניחים להן לתפוח במשך כחצי שעה.
מורחים את הלחמניות בביצה ומכניסים לתנור שחומם ל 170 מעלות.
אופים את הלחמניות במשך כ 15-20 דקות עד שהן משחימות. חשוב לחלף את הלחמניות מהתבנית בעודן חמות אחרת הן יידבקו לתבנית.