Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
בראוניז פאדג'יים
Author
רות אופק שמח במטבח
Equipment
לתבנית בגודל 24 על 25 ס"מ או תבנית בשטח דומה
מצרכים:
250
גרם
שוקולד מריר
200
גרם
חמאה
200
גרם
סוכר לבן
אפשר לשלב עם סוכר חום
כוס
1
כפית
תמצית וניל
3
ביצים גודל L
או 4 גודל M
210
גרם
קמח לבן (לא תופח!)
כוס וחצי
קורט
מלח
תוספות כראות עיניכם
הוראות הכנה:
ממיסים יחד במיקרו שוקולד וחמאה
מוסיפים את הסוכר ומערבבים
מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים
מוסיפים קמח וקורט מלח, בהדרגה, ומערבבים בעדינות עד שהתערובת אחידה
מוסיפים את התוספות (שוקולד/אגוזים/כל תוספת שאוהבים -ראו רעיונות בפוסט)
יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים בתנור שחומם ל 160 מעלות במשך 12-15 דקות. המרכז יהיה עדיין קצת רך אבל לא נוזלי.
מוציאים מהתנור, מצננים ומעבירים למקפיא. חותכים לקוביות לאחר שהבראוניז הצטננו היטב.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth