Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
עוגיות שקדים מושלגות
Servings
24
עוגיות
מצרכים:
280
גרם
שקדים טחונים (אבקת שקדים)
2
חלבונים מביצים L
כ- 75 גרם
200
גרם
סוכר
(כוס)
כפית
תמצית וניל
לא חובה
2-3
טיפות
תמצית שקדים
לא חובה
אבקת סוכר לציפוי
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב. בסוף ההקצפה מוסיפים תמצית וניל ותמצית שקדים (לא חובה)
מוסיפים את אבקת השקדים ומערבבים בעדינות. מניחים במקרר לחצי שעה שהתערובת תתייצב (לא חובה)
מחממים תנור ל 180 מעלות ומכינים 2 תבניות מרופדות בנייר אפיה
מכינים קערה רחבה או צלחת עמוקה עם אבקת סוכר
מכינים מהבצק כדורים בקוטר של 3-4 סנטימטר וטובלים בכל פעם באבקת סוכר.
הכי נוח להכין כל פעם 4 ולגלגל בתוך קערת אבקת הסוכר (ראו תמונות במתכון)
טובלים כל כדור באבקת סוכר עד לכיסוי בשכבה עבה יחסית ומסדרים בתבנית במרווחים
אופים במשך 12-14 דקות עד להזהבה.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth