Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
5
from 1 vote
צ'יפס אפוי קריספי
מצרכים:
4-5
תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים
בערך קילו וחצי, אפשר גם יותר
1/2
כוס
שמן צמחי
קנולה, סויה, חמניות וכו'
מלח לתיבול
לתיבול נוסף - אבקת שום, רוזמרין וטימין קצוצים
לא חובה
הוראות הכנה:
מבשלים את הצ'יפס במים עד שמתרכך מעט, מסננים מהמים ומחזירים לסיר
משקשקים את הצ'יפס המבושל בסיר (בעדינות) ומעבירים לייבוש בצד
מכניסים תבנית עם השמן לתנור שחומם ל 250 מעלות ומחממים כ 5-7 דקות
מעבירים את הצ'יפס לתבנית, מתבלים ומנערים מעט שהשמן יתפזר על כולו. אפשר להבריש שמן על החלק העליון בעזרת מברשת
אופים במשך כ- 45 דקות עד להזהבה. מומלץ להפוך את הצ'יפס באמצע האפיה.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth