Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
5
from
2
votes
בשר מפורק בצ'יק צ'ק
מצרכים:
1.5 - 2
קילו
בשר לבישול ארוך חתוכך לקוביות גדולות
עדיף צלי כתף (מס' 5) ואסאדו בלי עצם
2
בצלים גדולים חתוכים לרצועות
3/4
כוס
רוטב בר בי קיו
1/4
כוס
רוטב סויה
2
כפות
סילאן או סוכר חום
1
כוס
יין לבן
מים לכיסוי הבשר
הוראות הכנה:
משחימים את הבשר מכל הכיוונים. עשו זאת בכמה סבבים ולא את כל הבשר יחד. מעבירים לצלחת נפרדת
משחימים את הבצלים עם מעט שמן עד להזהבה
מחזירים את הבשר לסיר עם הבצלים ומוסיפים את יתר החומרים (בר בי קיו, סויה, סילאן ויין)
מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה
מנמיכים את החום, סוגרים מכסה ומבשלים במשך 3-4 שעות עד שהבשר רך.
אפשר להעביר לתנור ולאפות בום של 120-140 מעלות.
לאחר הבישול מפרקים את הבשר לחוטים ומגישים
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth