מוסיפים מחצית מכמות הקמח ואת מיץ התפוזים ומערבלים.
מוסיפים את שאר הקמח ואבקת האפיה ומערבלים במהירות איטית עד שמתקבל בצק רך ולא דביק. הבצק ייראה גבשושי מעט וזה בסדר. אם הבצק מרגיש יבש מוסיפים עוד קצת מיץ תפוזים או מים ומערבלים עש שהנוזל נספג בבצק.
בעזרת סרגל שבלונות שמתחבר למכונה או בעזרת שק זילוף עם צנטר כוכב מעצבים עוגיות באורך כ- 10 ס"מ (או בכל אורך שאוהבים) ומסדרים בתבניות מרופדות בנייר אפיה.
אופים בתנור שחומם ל 170 מעלות כ 20 דקות עד שהעוגיות שחומות ופריכות.