Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
עוגת ביסקוויטים עם ג'לי ותותים
מצרכים:
חצי
חבילת
פתי בר
חצי
כוס
חלב - לטבילת הביסקוויטים
500
מ"ל
שמנת מתוקה 38%
2 מיכלים קטנים
240
מ"ל
חלב
כוס
1
חבילת
אינסטנט פודינג וניל
80 גרם
חופן
תותים חצויים לשניים
1
חבילת
ג'לי בזק תות או פטל
400
מ"ל
מים רותחים
כוס ו2/3
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים על התבנית בשכבה אחת.
מכסים את הביסקוויטים במחצית מכמות הקרם.
מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומכסים ביתרת הקרם. מיישרים את הקרם.
מסדרים את התותים מעל הקרם. מעבירים למקפיא או למקרר להתייצבות קצרה.
בזמן שהעוגה מתקררת מכינים את הג'לי על ידי ערבוב של המים הרותחים עם אבקת הג'לי. מצננים מעט ויוצקים בעדינות על גבי שטח העוגה.
מצננים במקרר לפחות שעה לפני ההגשה ועדיף כמה שעות מראש.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth