בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה עם אבקת הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הטחינה ומערבלים עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח ואבקת האפיה ומערבלים בעדינות עד שהבצק מתחיל להתאחד. מעבירים את הבצק למשטח מרופד בניילון נצמד, מאחדים את הבצק עם הידיים ומשטחים לצורך מלבן ועוטפים בניילון. מכניסים למקרר לכחצי שעה.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חצי למלבן. מורחים כל מלבן בממרח תמרים ומעליו מורחים שכבת טחינה. מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית.
אופים את הרולדות במשך כ-20-25 דקות בתנור שחומם ל 170 מעלות עד שהן מעט משחימות. מוציאים ומצננים מעט ולאחר מכן פורסים לפרוסות. מניחים את הפרוסות בתבנית כשהחלק המגולגל כלפי מעלה ומכניסים לתנור לעוד 5 דקות של אפיה. הדבר יבטיח שהעוגיות יהיו אפויות מכל הצדדים ולא רכות במרכז.
מצננים ולאחר מכן הופכים את העוגיות חזרה כך שהחלק המעוגל כלפי מעלה ומפזרים אבקת סוכר.