לגירסת פרווה טבעונית מחליפים חמאה במרגרינה וחלב במים
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר מקרימים את החמאה עם אבקת הסוכר ותמצית הוניל לתערובת אחידה ורכה
מוסיפים את הקמח והקורנפלור ב- 3 מנות, בכל פעם מוסיפים מעט ומערבלים עד שהקמח נטמע. להזהר לא לערבל יותר מדי. הבצק אמור להיות רך ואחיד, כזה שאפשר לזלף אותו בקלות.
אם הבצק לא רך מספיק מוסיפים 2-3 כפות חלב בהדרגה ומערבלים.
מעבירים את הבצק למזרק עוגיות או לשק זילוף ומזלפים עוגיות על התבנית.
מכניסים את התבנית עם העוגיות למקרר או למקפיא למשך כ 30 דקות.
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות במשך כ- 10 דקות עד שהעוגיות שחומות מעט.מצננים את העוגיות לפני ההעברה לכלי אחסון או לצלחת הגשה.