מוציאים את הבשר מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה שיהיה בטמפרטורת החדר
מחממים את התנור מראש לחום הכי גבוה שאפשר (220-250 מעלות)
מערבבים את חומרי הציפוי למעט הטימין/רוזמרין ומצפים את נתח הבשר מכל צדדיו. ועל חלקו העליון מניחים את הרוזמרין/טימין
מניחים את הבשר בתבנית, רצוי על רשת או על בצל או תפוחי אדמה כדי שהבשר לא יגע בתחתית התבנית (זה מבטיח שהבשר ייצלה טוב גם בתחתית ולא יירטב מהנוזלים שלו). מומלץ לשים מתחת לבשר תפוחי אדמה או ירקות שורש שאוהבים מעורבבים עם מעט שמן זית ומתובלים במלח ובמעט טימין/רוזמרין
מכניסים את הבשר לתנור שחומם מראש ל 220-250 מעלות וצורבים אותו במשך כ 15 דקות. אפשר לעשות את השלב הזה גם במחבת גדולה אבל אני מעדיפה להכין הכל באותו בלי ובתנור.
מורידים את החום של התנור ל 170 מעלות וממשיכים לצרוב לפי משקל הבשר עד לדרגת העשיה הרצויה. זמני הצליה לדרגת מדיום (הכי מומלץ) - הבשר צריך להגיע במרכז ל 55 מעלות:נתח של קילו וחצי - 45-55 דקות.נתח של 2 קילו - שעה ו- 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לבשר לנוח לפחות 10 דקות לפני שפורסים אותו. חשוב מאוד אחרת כל המיצים יצאו מהבשר והוא יהיה פחות עסיסי.