Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
מוס שוקולד משני מרכיבים
Servings
8
מנות של 100 מ"ל
מצרכים:
250
גרם
שוקולד מריר 56%
אפשר גם שוקולד אחר שאוהבים ואפשר שוקולד חלב
500
מ"ל
שמנת מתוקה
לגירסת פרווה אפשר שמנת צמחית להקצפה
הוראות הכנה:
ממיסים את השוקולד עם 200 מ"ל שמנת מתוקה (הכי נוח במיקרו בפולסים של חצי דקה) ומניחים בצד שיתקרר מעט.
מקציפים את יתר השמנת המתוקה (300 מ"ל) לקצפת רכה.
לא צריך להוסיף סוכר אם רוצים אפשר להוסיף כפית תמצית וניל.
מעבירים את
מרבית
הקצפת לקערה עם תערובת השוקולד ומערבבים בעדינות בתנועת קיפול עד שמתקבל מוס אחיד.
משאירים חלק קטן מהקצפת בצד לקישוט העליון.
יוצקים את המוס לכלי ההגשה.
יוצקים מעל כל כלי כף של קצפת
מעבירים למקרר לפחות לשעה על מנת שהמוס יתמצק ולאחר מכן ניתן להגיש.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth