Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
עראייס
בגירסה הטבעונית ובגירסה הבשרית
Servings
10
מנות
מצרכים:
500
גרם
טחון מן הצומח או בשר טחון
1
בצל גדול מגורר
חופן
עלי פטרוזיליה קצוצים
3-4
שיני שום (שום כתוש או שום קונפי)
1/2
כפית
בהרט
מלח ופלפל לפי הטעם
5
פיתות חצויות
הוראות הכנה:
מערבבים את כל חומרי מלית העראייס
ממלאים כל חצי פיתה ב2-3 כפות מן התערובת
משמנים מעט את הפיתות בשמן זית (הכי נוח עם מברשת)
צולים במשך כ- 5 דקות עד שהמלית צלויה היטב.
למראה צלוי ומושחם לחלק העליון הופכים את הפיתה על הגריל וצורבים אותה עליו במשך דקה.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth