100גרםגבינה צהובה מגורדת (מוצרלה או גבינה אחרת שאוהבים)
הוראות הכנה:
חולטים במים רותחים את פרחי הברוקולי למשך כ- 5 דקות ומעבירים לצינון.
בקערה גדולה דיה מערבבים את הביצים, השמנת והמיונז. מוסיפים את הגבינה הבולגרית, קמח המצה והגבינה הצהובה ומערבבים. משאירים חלק מהגבינה הצהובה בצד לפיזור מעל הפשטידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת, מפזרים מעליה את הגבינה הצהובה ששמרנו בצד ומסדרים יפה על כל התבנית את פרחי הברוקולי.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 30 דקות עד שהפשטידה משחימה.