Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
תבשיל כפרי
מצרכים:
3
תפוחי אדמה בינוניים
300-400
גרם
נתחי סינטה או אטריקוט או שייטל חתוכים דק
1
כף
אבקת מרק בצל
3-4
כפות
שמן זית לטיגון
הוראות הכנה:
דוקרים מחוררים את תפוחי האדמה עם מזלג ומבשלים אותם במיקרו למשך 5-6 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה. מפזרים מעל את אבקת המרק ומערבבים או מקפיצים.
כשתפוחי האדמה שחומים מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים/מקפיצים כמה דקות נוספות עד שהבשר מוכן.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth