ממיסים את השוקולד במיקרו (בפולסים של חצי דקה) ומניחים בצד שיקרר
שמים בקערת המיקסר את כל יתר החומרים (גבינה, שמנת מתוקה, שמנת חמוצה סוכר ותמצית וניל) ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים מעט מתערובת הגבינה לשוקולד המומס ולאחר מכן מאחדים בין שתי התערובות.
טובלים פתי בר בחלב (אחד אחד) ומסדרים על התבנית. מכסים מעל במחצית מקרם השוקולד-גבינה וחוזרים על הפעולה כך שיהיו 2 שכבות של ביסקוויטים ושתי שכבות של קרם שוקולד.
מעבירים את התבנית למקפיא להתייצבות ועוברים להכנת קרם הוניל.
מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
יוצקים את הקרם על שכבת קרם השוקולד. למראה חגיגי ניתן לזלף את הקרם מעל.