מערבבים את חומרי המשרה ומורחים על הנתח מכל הכיוונים. אם יש אפשרות משרים ללילה במקרר. אם אין - מכינים מייד.יש לדאוג להוציא את הנתח מהמקרר שעה לפני ההכנה.
מחממים תנור ל 220 מעלות ומניחים בתוכו את המחבת או הסיר בו נצרוב את הפיקניה
יוצקים מעט שמן למחבת ומניחים מעליה את הפיקניה כשמכסה השומן כלפי מטה
צורבים בתנור בחום של 220 מעלות במשך 20 דקות
מנמיכים את החום ל 180 מעלות, הופכים את הנתח במחבת וממשיכים לצרוב למשך 10 דקות נוספות. אם יש מדחום בשר - עד 55 מעלות.
מוציאים את הנתח ומאפשרים לו להצטנן במשך 10 דקות לפני הפריסה