Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
סופגניות מיני
מצרכים:
500
גרם
קמח לבן
3.5 כוסות
כף
שמרים יבשים
או חצי חבילת שמרית
100
גרם
סוכר לבן
חצי כוס
120
מ"ל
מים
חצי כוס
2
ביצים
1/3
כוס
שמן (חמניות, סויה, קנולה וכו')
1/2
כפית
מלח
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר מערבבים את הקמח והשמרים. מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק חלק וגמיש. אם הבצק מרגיש יבש אפשר להוסיף מעט מים בהדרגה.
מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק. 2-3 שעות בטמפרטורת החדר או שעה בטמפרטורת החדר ולאחר מכן לילה במקרר או מינימום 4 שעות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים צורות מיני. לאחר מכן מאחדים שאריות, מרדדים וקורצים וחוזר חלילה.
מניחים את סופגניות המיני על תבנית מרופדת בנייר אפיה ששומן מעט ומתפיחים רבע שעה.
משמנים קלות את החלק העליון של הסופגניות (הכי נוח עם ספריי שמן) ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך רבע שעה.
מצננים, ממלאים בריבה (אם רוצים) ומפזרים מעל אבקת סוכר.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth