Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
5
from 1 vote
כרובית קריספית אפויה
Servings
1
כרובית בינונית
מצרכים:
כרובית בינונית מחולקת לפלחים
2-3
כפות
מיונז
אפשר דל קלוריות
1
כפית
חרדל דיז׳ון
1
כף
שמן זית
1
כוס
פירורי לחם מוזהבים
הוראות הכנה:
חולטים את פרחי הכרובית במים רותחים עד שתתרכך מעט ומסננים
בקערה מערבבים מיונז חרדל ושמן זית
טובלים את פרחי הכרובית בתערובת המיונז ולאחר מכן טובלים בפירורי לחם
מסדרים את הכרוביות בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן במעט שמן.
אם רוצים אפשר לשמן את הכרוביות מלמעלה בעזרת ספריי שמן (מאוד מוסיף)
אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות במשך כ- 20 דקות עד ששולי הכרוביות מעט שחומים והכרוביות רכות
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth