בקערת המיקסר עם וו ההקצפה מערבבים את הביצים, הוניל והסוכר ותוך כדי ערבול מוסיפים את השמן ולאחריו את השמנת החמוצה/ היוגורט.
מוסיפים את הקקאו ולאחר מכן את הקמח ואבקת האפיה ב 3 סבבי הוספה ומערבלים עד שהקמח נטמע בתערובת.
מוסיפים לאט ובזהירות בערבול איטי את המים הרותחים ומערבלים מעט עד שהתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית או לתבניות (ניתן לאפות בתבנית אחת או לחלק לכמה תבניות) ואופים בחום 160 מעלות עד למבחן הקיסם. אם אופים בתבנית אחת זמן האפיה יהיה כ 45 דקות. אם מחלקים לכמה תבניות זמן האפיה יתקצר למינימום 15-20 דקות. ניתן לאפות כמה תבניות במקביל.
הכנת הקרם
מקציפים עם וו הקצפה את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
מחלקים חלק מהקרם לקערות קטנות וצובעים כל חלק בצבע אחר. לעוגה מספיקה כמות של 2-3 כפות קרם בכל קערה.
הרכבה ועיצוב
ממלאים את העוגה בקרם ומצפים אותה (ראו הסברים במתכון המורחב). רצוי להעביר למקרר או למקפיא לשעה לקרור והתייצבות אך לא חובה.
להכנת דוגמת הצבעים - בעזרת מרית קטנה מניחים מעט צבע על גבי העוגה ומורחים עם המרית את הצבע לכיוון הרצוי. מקשטים כך את העוגה כולה בכל הצבעים. רצוי למרוח את הצבעים לכיוונים שונים.