Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
פסטה ברוטב שמנת פטריות וארטישוק
Servings
3
מנות
מצרכים:
1/2
חבילת
פסטה - מומלץ טליאטלה או פטוצ׳יני
3/4
שיני
שום כתושות או חתוכות פרוסות דקות
מעט
שמן זית לטיגון
3-4
תחתיות ארטישוק חתוכות לפרוסות דקות
כחצי שקית מופשרת כמובן
סלסילה
פטריות שמפיניון או פורטאבלוהחתוכים לרביעים או לפרוסות עבות
1/2
כפית
מחית כמהין או מלח כמהין - לא חובה
400
מ״ל
שמנת מתוקה
אפשר שמנת לבישול
גבינת פרמזן להגשה
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
מטגנים במעט שמן זית את השום עד שישחים. מוסיפים את רצועות הארטישוק ומטגנים קלות להשחמה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט עד שישחימו.
מוסיפים את השמנת ומחית הכמהין ומביאים לרתיחה עדינה. זהירות שלא לתת לה לרתוח מדי.
במקביל מבשלים את הפסטה במים רותחים ומלח לפי הוראות היצרן.
אם הרוטב מוכן והפסטה עוד לא מנמיכים את החום של הרוטב עד שהפסטה תהיה מוכנה.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים. מבשלים כמה דקות נוספות עד שהפסטה מצופה ברוטב.
מגישים לצלחות ומפזרים מעל פרמזן.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth