מערבבים את האגוזים הקצוצים עם החלב החם ומניחים בקערה בצד
ממיסים את השוקולד המריר.
מוסיפים לשוקולד המומס את תערובת האגוזים והחלב ואת הליקר . מניחים בצד לתערובת להתקרר מעט.
מקציפים את החלבונים תוך הוספת הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת
מאחדים בין הקצפת לתערובת החלבונים בתנועת קיפול
מעבירים כמה כפות מתערובת הקצפת והחלבונים לתערובת השוקולד והאגוזים ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את התערובת אל תערובת הקצפת ומערבבים בעדינות בתנועת קיפול עד לקבלת מוס אחיד.