Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
5
from 1 vote
עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית
Servings
2
עוגיות בקוטר 20 ס"מ
Author
שמח במטבח של רות אופק
מצרכים:
200
גרם
חמאה רכה חתוכה לקוביות
100
גרם
סוכר לבן
חצי כוס
100
גרם
סוכר חום כהה
חצי כוס לא דחוסה
1
ביצה בטמפרטורת החדר
כפית
תמצית וניל איכותית
250
גרם
קמח
כוס ו 3/4
10
גרם
קורנפלור
כף
כפית
סודה לשתיה
כוס
שוקולד צ'יפס חלב או מריר או שניהם
חופן
עדשים צבעוניים או שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל 160 מעלות ומכינים 2 תבניות או מחבתות משומנות או מרופדות בנייר אפיה.
בקערת המיקסר מקרימים עם וו גיטרה את החמאה ושני סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת האחידה
מוסיפים את הביצה והוניל ומקרימים עוד קצת עד לתערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הקמח, הקורנפלור והסודה לשתיה ב- 2 סבבים. מערבלים אחרי כל הוספה עד שהקמח נטמע בתערובת.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט עם לקקן.
מחלקים את הבצק ל 2 התבניות/מחבתות ומשטחים. מקשטים בעדשים צבעוניות או בשוקולד צ'יפס.
אופים במשך כ- 20 דקות עד להזהבה. המרכז צריך להיות מעט רך.
מצננים ומגישים.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth