Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
5
from 1 vote
עוגיות אמסטרדם
עוגיות שוקולד פאדג' במילוי שוקולד לבן
Servings
20
עוגיות גדולות
מצרכים:
200
גרם
חמאה
200
גרם
סוכר לבן
כוס
160
גרם
סוכר חום דביק
2/3 כוס דחוסה
2
ביצים
כפית
תמצית וניל
70
גרם
אבקת קקאו
חצי כוס. עדיף קקאו הולנדי
280
גרם
קמח
2 כוסות
2
כפיות
אבקת אפיה
קורט
מלח
160
גרם
שוקולד צ'יפס חלב
לא חובה
20
פרלינים של שוקולד לבן
או מטבעות/קוביות שוקולד לבן
הוראות הכנה:
ממיסים את החמאה
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים טוב
מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ומערבבים עד שהתערובת אחידה
מוסיפים את הקקאו ומערבבים
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד שכל הקמח נטמע בתערובת
מוסיפים שוקולד צ'יפס לתערובת ומערבבים (לא חובה אבל מוסיף)
מניחים את התערובת לחצי שעה (לא חובה אבל זה מקל על הגלגול והעיצוב)
מחממים תנור ל 160 מעלות רצוי בטורבו
בעזרת כף קפיצית מוציאים כדור מהתערובת, משטחים, ממלאים בפרלין שוקולד לבן (או במטבעות שוקולד) וסוגרים לצורת כדור
מסדרים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים ביניהם (העוגיות משתטחות באפיה)
אופים בטמפרטורהבמשך כ- 12 דקות עד שהעוגיות שטוחות אבל עדיין קצת רכות במרכז ויש עליהן סדקים.
מצננים מעט לפני שמגישים.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth