Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
Pin
תפוחי אדמה דפוקים
מצרכים:
תפוחי אדמה בגודל קטן עד בינוני
שמן זית
טימין או רוזמרין
אפשר כל תיבול שאוהבים
מלח גס
הוראות הכנה:
מחממים תנור לחום גבוה (200 עד 220 מעלות)
מבשלים תפוחי אדמה במים עד שהם מתרככים
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה
בעזרת כוס או כלי אחר מועכים מעט את תפוחי האדמה עד שהם מתבקעים והקליפה נסדקת.
מזלפים מעל שמן זית, מפזרים מלח גס ותימין או רוזמרין. אפשר להיעזר גם בספריי שמן זית.
אופים כחצי שעה עד שתפוחי האדמה משחימים ומזהיבים.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth