Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
הדפסת מתכון מקוצר
פרעצל - בייגל שחום וחתיכי
מצרכים:
לבצק שמרים מהיר
500
גרם
קמח לבן
אפשר לשלב עם קמחים מלאים
1
כף
שמרים יבשים
או חצי שקית/קוביה שמרית
2
כפות
סוכר
1/4
כוס
שמן
1.5
כפיות
מלח
1.25
כוסות
מים
לטבילה
1.5 - 2
ליטר
מים
2-3
כפות
סילאן
50
גרם
סודה לשתיה
לאפיה
1
ביצה מעורבבת עם כף מים
פרג או שומשום או כל טופינג אחר שאוהבים
הוראות הכנה:
שמים בקערת המיקסר את הקמח והשמרים ומערבבים. מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
מכסים ומתפיחים למשך שעה
מחממים תנור ל 200 מעלות, מכינים 2 תבניות מרופדות בנייר אפיה ומחממים בסיר את המים עם הסודה לשתיה והסילאן
מחלקים את הבצק שתפח ל 12 חלקים ומגלגלים כל חלק ל"נחש". מעצבים כל נחש לצורת בייגל (ראו תמונות במתכון המפורט)
מבשלים כל 3-4 בייגלים יחד בתערובת הטבילה שרתחה למשך 30 שניות בלבד.
מעבירים את הבייגלים המבושלים לתבנית וממשיכים בטבילה עד שמסיימים עם כולם.
מורחים בביצה, מפזרים מעל תוספת (פרג, שומשום וכו')
אופים ב 200 מעלות במשך 12-15 דקות עד להזהבה.
הכנתם? תשוויצו בכיף ובגאווה
תייגו באינסטגרם
@happykitchen_ruth